Human Solutions AB har knappt hunnit öppna upp dörrarna men välkomnar stolt ändå kunden OnePartnerGroup Sydost AB. Samarbetet som inletts under september 2015 innebär bland annat att Human Solutions får förtroendet att bemanna ett deltidsuppdrag åt rekryteringsföretagets Växjö-kontor. Dessutom stärker Human Solutions sin attraktionskraft genom att framöver erbjudarekryterings- och bemanningstjänster via utbudet inom OnePartnerGroup.

Vi tackar för förtroendet och ser fram emot ett långt och givande samarbete.

Läs gärna mer på www.onepartnergroup.se samt via den pressrelease som gått ut:

http://www.onepartnergroup.se/nyhetsrum/#/pressreleases/onepartnergroup-sydost-ab-breddar-sitt-tjaensteutbud-via-samarbetsavtal-med-human-solutions-ab-1224074

bjorn_sign

Pressrelease från Onepartnergroup

– Samarbetsavtalet med Human Solutions passar perfekt in i vår strategi att fortsätta erbjuda våra kunder lokalproducerad högkvalitativ kompetens inom rekrytering, bemanning och HR-konsultation. Björn Pettersson kommer tillföra ytterligare en dimension till vårt redan starka team, säger Mats Ekenstam, vd OnePartnerGroup Sydost. 

© 2015HUMAN SLOUTIONS| WEBBSIDA FRÅN BRANDSTEDT MARKETING

logo-footer

FÖLJ OSS: