Service/ städ/ saneringspersonal till JT Sanering, Karlskrona

Service/ städ/ saneringspersonal till JT Sanering iVäxjö

Arbetsuppgifter

 JT Sanering är ett företag som varit verksamma i 16 år inom saneringsbranschen och är etablerade på fyra orter i Småland och Blekinge. Huvudkontoret ligger i Växjö och det är här tjänsten är placerad.

JT Sanering hjälper försäkringsbolag, fastighetsbolag och privatpersoner med en helhetslösning inom en rad olika saneringstjänster. Bland annat sanering av brand och vattenskador för att nämna några.  

Arbetet innebär kortfattat att du kommer sanera efter
b.la. bränder,
vattenskador och städning. Detta gör du tillsammans i ett nära samarbete med dina kollegor som har lång branscherfarenhet.

Kvalifikationer

Vi ser det meriterande om du har tidigare erfarenhet från branschen.

Övriga kvalifikationskrav är goda kunskaper i det svenska språket såväl muntligt som skriftligt. B-körkort är också ett krav då du kommer köra i tjänsten.

Det är en heltidstjänst med arbetstider vardagar 7-16. Anställningen inleds med en provanställning.
 


   

Personliga egenskaper

Noggrannhet och att göra rätt från början är två av våra främsta styrkor och präglar vårt arbetssätt. Vi ser det som självklart att du delar detta synsätt med oss.

Som person är du flexibel, har lätt att ta kontakt med människor och besitter god samarbetsförmåga. Du är givetvis noggrann i ditt arbete och serviceinriktad gentemot kund.  

Vi erbjuder

På JT Sanering eftersträvas mångfald och givetvis en jämn könsfördelning.
Vi ser därför gärna både kvinnliga och manliga

sökanden för tjänsten. Låter detta som ett jobb för dig är du välkommen attkontakta oss redan idag vid eventuella frågor.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansök därför redan idag.

 

Välkommen med ansökan till: info@jtsanering.se