Business Controller

Vi söker en Business Controllertill vårt huvudkontor i Växjö. Vi letar efter dig som ärintresserad av affärer och vill jobba i en dynamisk miljö med många utmaningar.

Arbetsuppgifter

Ditt ansvarsområde är att stödja Ekonomifunktionen och VD:n genom att samla in, analysera och presentera finansiell och annan information och därmed bidra till en ökad förståelse för vad som driver den ekonomiska utvecklingen. Du har ansvar för att koordinera den ekonomiska säljstyrningen i bolaget, men arbetar också operativt som ansvarig controller för ett av våra kundsegment.

Arbetsuppgifterna omfattar utveckling, distribution och analys av rapporter för segment, säljkanaler, säljteam och kunder. Du kommer att vara aktiv i prognosarbete och projekt inom ekonomiområdet. Du ingår i bolagets ekonomifunktion och rapporterar direkt till CFO.

Kvalifikationer

Du har utbildning i ekonomi på universitetsnivå eller motsvarande och minst 2-3 års erfarenhet av kvalificerade uppgifter inom området.

Personliga egenskaper

Som person är du drivande och har ett proaktivt och problemlösande arbetssätt. Du har också en mycket god analytisk förmåga och lätt att se helheter. För rollen är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och är duktig på att kommunicera. Du har mycket goda Excelkunskaper och vilja att lära dig nya system. 

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande jobb i en dynamisk miljö. 

Anställning tillsvidare och heltid, placeringsort Växjö. Individuell lönesättning. Tillträde snarast eller enligt ök.
Sista ansökningsdatum 25 februari.

Du är välkommen med frågor! Kontakta någon av följande:

Frågor rörande tjänsten besvaras av vår CFO, Christoffer Olsen tel 0470 73 96 64.
Frågor kring företaget, och vår golvgrossistkoncern, kan besvaras av VD, Per Strömqvist, tel 070-9966030.
Vi genomför rekryteringsprocessen med hjälp av vår Personalchef, Björn Pettersson, Human Solutions AB. Björn besvarar frågor kring processen som sådan, tel 072-2158555.