Lokalvårdare

Söker du städjobb i Växjö? Vi har lediga jobb i Växjö och över hela Småland!

Faktum är att vår verksamhet är väldigt uppskattad av våra kunder och vi ser alltid möjligheter att växa ännu mera. Därför vill vi alltid få arbetsansökningar av personer med rätt inställning för städbranschen.  Det krävs ingen speciell utbildning eller bakgrund för att börja jobba hos oss eftersom vi själva utbildar våra anställda. Däremot vill vi att du är serviceinriktad och positiv. Som städare träffar du dina kunder varje dag, och det är en viktig del av servicen att bemöta dem väl.  

Kvalifikationer

Du kommer arbeta med befintliga städuppdrag inom såväl hemstädning som kontraktstäd. De aktuella uppdragen finns i Växjö. Som medarbetare hos oss blir du en del av vår gemensamma prestation som ska leva upp till Städbolagets devis: ”In i minsta detalj”. Du får en självständig och fri arbetsvardag där din arbetsinsats blir avgörande hur kunden uppfattar Städbolaget. Tjänstgöringsgrad 75%, med möjlighet till tillkommande timmar därutöver. Vi söker två personer till teamet i Växjö. 

•  B-körkort, och helst även tillgång till egen bil.

• God kommunikativ
förmåga (du behöver kunna göra dig förstådd på svenska)

• Det är meriterande om du har dokumenterad yrkesvana av lokalvårdsarbete eller liknande. 

Personliga egenskaper

Vi söker dig med ett äkta kundengagemang där du med enkelhet anpassar dig efter kundens önskemål. Du är serviceinriktad och noggrann. 

Vi erbjuder

Vi försöker vara en så bra arbetsgivare som möjligt och har som mål att personalen ska trivas så bra att de stannar länge. Arbetet är strukturerat men samtidigt människotillvänt – i slutändan vill vi att kunden ska bli glad över resultatet, och därför har vi tydliga checklistor och inarbetade arbetsmetoder som stöd. Du får alla lagstadgade förmåner, bra friskvård, utbildning och annat som gör arbetsdagen bättre. 

Det är inte bara städare, städerskor och lokalvårdare som
jobbar hos oss. Vi anställer också handymän, fönsterputsare och vaktmästare för att kunna erbjuda alla tänkbara former av städtjänster. Det gemensamma för alla dessa är att vi erbjuder en omväxlande arbetsplats med människor i centrum.
 
Varmt välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande. Ansök därför redan idag..  
Ansökan görs till Joakim Rüdiger genom att maila till:  joakim@stadbolaget.se