Hotellreceptionist

Välkommen att söka ett roligt och varierande arbete där du verkligen kan göra skillnad! 

Under 2018 expanderade vi vår hotellverksamhet med 6 Dubbelrum Deluxe, en svit & en juniorsvit i vår nya hotelldel, Trädgårdsvillan.

Nu söker vi en driven receptionist som vill vara med oss på vår fortsatta resa att vara en av Växjös bästa hotell- och konferensanläggningar. 

Arbetsuppgifter

Som receptionist hos oss på Toftastrand hotell & konditori är du spindeln i nätet på arbetsplatsen. Dina arbetsuppgifter är varierande och du ansvarar för att våra gäster får en fin vistelse hos oss, från bokning till avresa. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är incheckning, utcheckning, svara på mail, telefon och lägga in bokningar. Det är viktigt att du har en känsla för service och är duktig på att sätta gästens behov i första rum. Då vår reception sitter ihop med vårt konditori kommer du även att arbeta i vårt café och se till att de cafégäster som besöker oss över dagen får en bra upplevelse. Det innebär bland annat att sälja våra bakverk över disk, ta emot beställningar, plocka disk med mera. Då vi är en mindre verksamhet är det viktigt att du som person har en inställning att vi hjälps åt, är flexibla och har en naturlig servicekänsla för helheten. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är minst 20 år och har erfarenhet av ett arbeta på hotell eller café. Om du har arbetat som receptionist tidigare så är det meriterande. Picasso är vårt bokningssystem och har du kunskap och vana av det är det en stor fördel.

Personliga egenskaper

Du är en positiv person som gillar utmaningar. Att den ena dagen inte är den andra lik gör dig ingenting. Du är trygg i dig själv och kan behålla lugnet när det blir stressigt men även se vad som behöver göras under lugnare stunder. Du trivs med att arbeta i team och tycker det är roligt med service.

Vi erbjuder

Ett roligt och varierande arbete där du verkligen kan göra skillnad! Tjänsten är på cirka 80 % och arbetstiderna varierande, inklusive arbete på dagar, kvällar & helger.  Lön enligt överenskommelse och tillträde så snart som möjligt.