Maskinkonstruktör, Vislanda

Det allra bästa med att arbeta hos oss på Viverk är kanske just att man får se sina produkter växa fram från ritning till färdig maskin. Vi skräddarsyr kundunika lösningar och lyckas ständigt tvätta rent just sådant som ingen annan klarar av! 

Detta är rollen för dig som värdesätter utveckling samt möjlighet att påverka. Du arbetar till en början främst med konstruktion samt projektledning i mindre projekt, men förhoppningen är att du ska kunna och vilja ta utökat ansvar på sikt. 

Vi är ett trevligt gäng som har roligt på jobbet och vi lär oss mycket av varandra. Viverk befinner sig i en stark fas där vi växer inom många nya branscher samtidigt som befintliga kunder går starkt. Vi ser en ljus framtid där vår tydliga vision tar form och ser fram emot att välkomna en ny kollega i teamet. 

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en maskinkonstruktör. Hos oss kommer du att arbeta både med befintliga produkter men även med nyutveckling. Som vår nya maskinkonstruktör ska du självständigt konstruera och dokumentera våra maskiner inom vårt affärsområde. Produktivitet och teknisk kompetens är några av våra främsta ledord. 

Vi säljer och levererar en funktion snarare än en maskin, din roll blir således att bistå säljaren med att guida kunden till rätt lösning under offertstadiet, därefter konstruerar du de lösningar som ni är överens om, för att sedan agera bollplank och projektledare i produktionsfasen. Du kommer även att jobba med att:  

- Ta fram underlag för kundunika högteknologiska industritvättmaskiner med en unik kvalité och kundnytta. 
- Ansvara för att ta fram och underhålla tekniska krav.
- Ta fram layouter på maskinkonfigurationer.
- Ta fram underlag för tillverkning.
- Konstruera och kundanpassa komponenter för nya produkter

Kvalifikationer

Du är maskiningenjör eller motsvarande och har med fördel arbetat inom områden som mekanik, statik, pneumatik mm. Vi ser att du har minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och är van vid att arbeta processbaserat. 

Viverk arbetar företrädesvis i Inventor och dess olika kopplade applikationer, erfarenhet inom detta är önskvärt men inte ett krav. Grundläggande kunskaper i engelska erfordras då en del av anläggningarna exporteras. 

Personliga egenskaper

Vi söker efter dig som motiveras av att ständigt utveckla dig och ta till sig ny kunskap och se dina produkter utvecklas från ritbord till färdig produkt. 

Vi erbjuder

Ge oss möjligheten att visa dig produkterna vi utvecklar, så lovar vi att du kommer bli biten av klurigheten, funktionen och innovationen i maskinerna! Vi ser fram emot att berätta mer och visa upp våra tekniker och funktioner vid din första träff på plats hos oss. 

Vi hoppas att vi har lyckats fånga din uppmärksamhet och att du nu är intresserad av att få veta mer! Du är varmt välkommen att kontakta oss för ytterligare frågor om tjänsten: Välkommen med din ansökan!