Lediga jobb

 

Välkomna till Human Solutions rekryteringssida. Här syns bra arbetsplatser som söker nya kollegor. Vi, ”Personalchefer på burk” går verkligen i god för arbetsplatserna som annonserar sina lediga jobb här. Rekrytering är en viktig del i ett framgångsrikt HR-arbete, och som personalavdelning åt mindre och medelstora företag är det därför givet att vi också stöttar med det. De företag som platsannonserar på vår hemsida är alltså företag vi känner väl, som vi vet är attraktiva arbetsgivare och som vi själva ser som en del av vår arbetsplats. Med de förutsättningarna tror vi att vi kan vara framgångsrika i att matcha rätt kandidat med rätt tjänst och arbetsgivare. Vilket är precis lika viktigt för dig som kandidat som för det rekryterande företaget. Vi tycker också att det är superviktigt att du som kandidat:

  • Får bra och korrekt återkoppling under rekryteringsprocessens gång
  • Slipper låta din ansökan vandra en omväg via ett konsultsföretag när du vill visa den för den rekryterande chefen. (I vårt digitala rekryteringssystem har den rekryterande chefen nämligen full insyn att ta del av alla ansökningar)
  • Kan lita på att rekryteringsprocessen tuffar på så snabbt det bara går. Och det kan ofta innebära att du inte går på intervju i Human Solutions lokaler. Vi tror att du är än mer nyfiken på kundföretagets arbetsplats.
  • Kan känna att vi hanterar dina personuppgifter schysst. Vi tänker GDPR.

Hoppas att du gillar vårt sätt att tänka kring rekrytering.

Och att vi får träffa dig – antingen som arbetssökande eller rekryterande chef.

Hälsar Personalcheferna på burk, Human Solutions