Om oss

Björn Pettersson


Yrkeserfarenhet
Personalchef, HSB 2009-2015.
Rekryteringskonsult, Proffice 2007-2009.
Personalchef, Astrid Lindgrens Värld 2003-2007.

Utbildning
Personalvetare, Växjö universitetet samt Linköpings universitet.
Styrelseakademien.
Ett antal fördjupande utbildningar inom HR-området, till exempel certifiering personbedömning OPQ.

Övrigt
Erfarenhet av såväl ledningsgruppsarbete som styrelsearbete.
Engagerad i organisationen Round Table samt ett passionerat fotbollshjärta som blöder för Östers IF.

Annika Ekdahl


Yrkeserfarenhet
Personalchef på burk Human Solutions,  2018
HR manager Visma Spcs, 1997-2017.
Funktionsledare personal Banverket Alvesta, 1999-1997

Utbildning
Filosofie kandidatexamen – Linjen för personal och arbetslivsfrågor Högskolan i Växjö. Certifierad i Cut-e personlighetstester.

Övrigt
Erfarenhet av ledningsgruppsarbete och styrelsearbete.
Har fått utnämningar av Great Place to Work, Länsstyrelsen Kronoberg och tidningen chef för ett framgångsrikt arbete inom HR.
Gillar och tror på uttrycket Proud People Perform.

Historik

Det började hemma vid köksbordet…

Under sommaren 2015 föddes tanken kring Human Solutions och vårt koncept. Hemma vid köksbordet funderade vi kring behovet av en HR-partner med erfarenhet av såväl strategiskt Personalchefsarbete men framförallt handlingskraftig problemlösning. Just problemlösning blev det återkommande temat när vi byggde Human Solutions koncept. Vi finns huvudsakligen till för mindre och medelstora arbetsgivare som vill lösa sina personalrelaterade problem eller ännu hellre hjälpa er att förebygga att hamna i problemsituationer överhuvudtaget.

Human Solutions står för enkelhet och prestigelöshet men också för handlingskraft och ihärdighet. Våra affärsmodeller främjar långsiktiga relationer, vilket är vår ambition med att leverera ”Personalchef på burk”. Ditt företag bestämmer vad och hur mycket som burken ska innehålla utifrån ert behov. Under ett decennium har vår arbetsvardag kretsat kring HR-processer i både uppgång och nedgång. Vi har arbetat med introduktionsprocesser för snabbväxande bolag likväl som vi i trygghet har styrt förhandlingsskutan vid neddragningar och förändringar. Vår kompetensbredd är vår styrka, vårt nätverk likaså. Human Solutions AB står för hög trovärdighet vilket motiverar oss att ta in samarbetspartners inom de områden vi ser att det finns expertis på annat håll.

Att arbeta med sitt arbetsgivarvarumärke ligger i tiden och det vill säkert även ditt företag göra. Vi på Human Solutions upplever att det bästa sättet att stärka ett varumärke är att börja inifrån. Att jobba problemlösande och förebyggande kring personalfrågor är definitivt affärsmässigt. Om det dessutom sker med en jordnära, enkel och lokal leverantör tror vi att ni är en bra bit på väg till framgång.

Välkommen till en förutsättningslös diskussion om hur vi kan hjälpa er. Varför inte vid köksbordet där vår resa tog sin början?