Delägare i företaget

Delägare i företaget

Vi är mycket glada över nyheten att Annika Ekdahl träder in som delägare i Human Solutions AB. Annika är dessutom, sedan 1 januari, anställd som Personalchef/Konsult i verksamheten. Björn Pettersson, som nu blir såväl kollega som kompanjon med Annika:

Annika har mångårig erfarenhet av HR-arbete och är vitsordad för sitt professionella och kloka fokus på personalfrågorna. Därför känns denna nyheten som en riktigt, riktigt positiv nyhet för både Human Solutions och våra uppdragsgivare. Det är så hedrande och stimulerande att Annika tror på idén ”Personalchef på burk” lika mycket som jag gör. Vi båda, kommer driva företaget i kompanjonskap och då med fullt fokus på samma grundidé som fanns vid bolagets grundande 2015: Även mindre och medelstora företag ska ges möjlighet att knyta till sig en alldeles egen Personalchef.

Idag är det ett 20-tal företag som dagligen får kraft och stöd i sitt personalarbete via Human Solutions. Oftast har man då knutit till sig sin Personalchef i abonnemangsform. Att vidareutveckla abonnemanget och dess innehåll får nu ett extra fokus tack vare Annikas tillträde till bolaget. Vidare fortsätter företaget genomföra specifika projektuppdrag inom HR-området, exempelvis utbildningsinsatser.

Annika, stolt kollega/ kompanjon, berättar:  Vissa händelser i livet har bara mer WOW i sig än andra. Detta är definitivt ett av mina WOW.  Jag är otroligt stolt över att tillsammans med Björn få vara med och driva Human Solutions. Imponerande är det förtroendekapital som Björn genom sitt sätt att vara och genom sin djupa kompetens byggt upp. Ett HR arbete som präglas av en underbar syn på människan och dess förmåga, en äkta ambition och ett genuint ärligt agerande att göra det bästa för kunden. Extra engagerande är att vi har en samsyn och sätter ett stort värde på begrepp som flexibilitet, prestigelöshet och integritet. Jag har även märkt att ytterligare en av våra styrkor är de korta och snabba beslutsvägarna, det kan handla om allt från att ge service till våra kunder till att kläcka en idé som går från ord till handling. Jag ser verkligen fram emot framtidsresan.

Vi önskar Annika varmt välkommen in i verksamheten. På ett fåtal veckor har hon redan gett ett mycket positivt avtryck, varför framtiden känns riktigt ljus. Det som sommaren 2015 var en enkel idéskiss på ett vitt papper börjar nu forma sig till något riktigt häftigt. Vi ser fram emot att låta befintliga och nya kunder ta del av våra (HR)-tankar och idéer.