Nu innehåller personalchefsburken även vår rekryteringstjänst

Nu innehåller personalchefsburken även vår rekryteringstjänst

(OBS! Filmen kan du se längst ned på denna sidan. Ovanstående är endast en skärmdump)

Nu innehåller Personalchefsburken även vår rekryteringstjänst

Som många uppmärksammat syns nu alltfler rekryteringsuppdrag där Human Solutions är involverade. Tidigare har detta området berört organisationer som också är våra HR-kunder. Att ha med sig sin ”Personalchef på burk” under rekryteringsprocessen besparar tid och stärker förhoppningsvis processen. I och med att Samuel och Jenny nu börjat hos oss finns kunskap, erfarenhet och utrymme för oss att ta emot än fler förfrågningar kring rekryteringsuppdrag. Numera även från er som inte redan arbetar med oss rörande andra HR-frågor.

Samtidigt har vi tydliggjort vår rekryteringsprocess och har såväl idéer som samarbetsparter kring sökkanaler. Men viktigast av allt: Human Solutions rekryteringstjänst utgår från en djupgående tanke att involvera den rekryterande chefen, rakt igenom hela processen. På HR-frukosten 12 september beskrev Jenny det hela lite kort, Se film nedan. 

Jenny är också verksamhetsansvarig för vårt senaste tillskott i Personalchefsburken, rekrytering och urval. Som synes på www.humansolutions.se/lediga-tjanster har vi redan i uppstarten fått flera förtroenden att söka nästa medarbetare. Välkommen att ta en kontakt du också!