Kom förbi vår monter på jobbmässan 7 feb – där händer det grejer!

Kom förbi vår monter på jobbmässan 7 feb – där händer det grejer!

Det är dags för Växjölöftets jobbmässa, i Växjö Tipshall 7 feb. Vi på Human Solutions kommer givetvis delta i egenskap av personalchef på burk för våra kunder.

Mässan som håller öppet mellan kl. 13-17 i Tipshallen lär locka många besökare. Vi ser även fram emot att träffa dig som …

….är arbetssökande!  Vi vill gärna försöka matcha ihop dig med våra kunders behov av kompetens. Bland de alla företag som anlitar ”Personalchef på burk” har du särskild möjlighet att på mässan träffa representanter för Viverk, Städbolaget, JT-sanering, Smålands rivningsteknik, Villa Vik & Toftastrand samt Svegab. Detta är företag som söker nästa medarbetare, alltifrån Lokalvårdare, Betonghåltagare till Controller och servitriser.

.. är egenföretagare och/eller personalansvarig. Då kan vi berätta mer om hur vi arbetar med HR-frågor. Kanske kan vi hjälpa dig och ditt företag inom HR-området.

arbetar på ett företag med rekryteringsbehov. Då får du nämligen förhandsinfo om vår stundande produktlansering som går under arbetsnamnet ”Rekryterande Personalchef på burk”.

Som ni säkert redan förstått är det mycket på gång i vår monter. Inte nog med att vi gärna minglar med dig och berättar mer om vad våra kunder söker - Vi har också en tävling med priser utöver det vanliga.

Varmt välkommen att hälsa på!