Kurs i ”svåra samtal” – med Percy Nilegård?

Kurs i ”svåra samtal” – med Percy Nilegård?

Detta med olika former av ”svåra samtal” brukar alltid vara en utmaning för dig som arbetsgivare. I skrivande stund arbetar vi med att forma en utbildningsdag kring konsten att få önskad effekt i olika former av samtal. Redan nästa vecka körs utbildningen som skräddarsydd insats hos en duktig arbetsgivare i Kronoberg.

Vi vill verkligen tro att idealvägen är den rätta: Den arbetsgivare som ger medarbetare förtroende och faktiskt inflytande över sin egen utveckling får så mycket tillbaka! En karaktär som stod för annat sorts management var Percy Nilegård; Någon som minns honom? Förra veckan nämnde faktiskt en av våra uppdragsgivare Percy för att symbolisera en viss uppgivenhet: ”Vi försöker verkligen vara en bra arbetsgivare men ibland undrar man om det är värt det. För flera kollegor i branschen verkar ju komma undan med att köra Percy Nilegård-management”.

I vår värld lika kul sagt som tänkvärt! Och de som anlitar oss för utbildningen kommer nu få kika lite på Nilegårds sätt att sköta ”svåra samtal”. Och ja; Vi kommer visa prov på mer goda exempel också. Välkommen att bolla ”svåra samtal” och Percy-citat med oss!