Ny medarbetare

Ny medarbetare

I takt med Human Solutions tillväxt behöver vi fler erfarna och kloka människor i företaget. Vi är därför glada över att ha anställt Marie Björnsson. Hon gillar HR-frågor precis som vi, något som kunderna redan märkt av i de HR-guidelines som Marie har arbetat fram. Anställningen sker på deltid och med placering på distans. Med alla möjligheter för ett annat upplägg på sikt.

Vi är glada och stolta över nyförvärvet. Marie berättar själv om sig själv och bakgrunden till att kliva in på Human Solutions AB:

Det är med glädje och spänning jag presenterar mig som ny medarbetare på Human Solutions! Stolt över att få vara en del i det Human Solutions står för och bidrar med – nyfiken och förväntansfull på den fortsatta resan. Glad att få jobba tillsammans med Annika även om jag ännu inte har träffat henne i jättestor utsträckning; redan övertygad om hennes kompetens, driv och professionalitet.

Och så Björn då, som jag känt sedan studietiden i Växjö – mitt första minne när han vid presentationsrundan berättade att han ville göra skillnad, dunka kollegor i ryggen och bidra till en bra arbetsmiljö med glada medarbetare. Även om det inte var exakt så han formulerade det så var det innebörden och det var äkta. Jag har hög tillit till Björn och fascineras av den lite ovanliga kombinationen av kreativitet och kunskap som han står för. En sann entreprenör. Därför blev jag inte förvånad när han för några år sedan startade Human Solutions och att han sedan dess lyckats göra företaget till en flitigt anlitad HR-leverantör.

Min grundfilosofi har alltid varit att HR ska vara en avlastande funktion som stöttar, guidar och bidrar med kompetens. Oavsett om man arbetar som intern eller extern HR ska principen vara densamma; att du som chef ska få fokusera på din kärnverksamhet och få den hjälp av HR som du behöver.

Jag har jobbat med HR-frågor sedan 2002, inom landsting, bemannings-/rekryteringsföretag och kommun. Olika verksamheter men där min grundfilosofi alltid har genomsyrat mitt arbete. Och ska vi vara ärliga är skillnaden faktiskt mindre mellan offentlig och privat sektor än vad vi ibland tror, i alla fall ur ett HR-perspektiv.

Sedan i somras bor jag i Virginia, USA, så upplägget för mitt jobb är lite annorlunda än vad jag är van vid, vilket är spännande i sig. Min ambition är att jag så här på distans ska kunna bidra till Human Solutions fortsatta arbete med dig som kund i centrum!