Vi knyter Strategisk rådgivare till bolaget

Vi knyter Strategisk rådgivare till bolaget

Efterfrågan av konceptet ”Personalchef på burk”, har överträffat alla förväntningar. I syfte att rusta för kommande utvecklingssteg för Human Solutions AB knyter nu vi till oss Kjell Nohrstedt, Uppsala/Alicante. Kjell har arbetat som entreprenör och VD i snart tre decennier. Idag arbetar Kjell i huvudsak med VD- och styrelserekrytering samt styrelseuppdrag i olika branscher.  Framöver blir han även Human Solutions strategiska rådgivare med fokus på fortsatt tillväxt, tjänsteutveckling och konkurrenskraft.

Human Solutions grundare tillika ägare, Björn Pettersson:

”Human Solutions AB är här för att stanna! Utöver att nu överträffa våra kunders förväntningar finns ytterligare en avgörande framgångsfaktor för fortsatt tillväxt: Det strategiska och visionära arbetet. Jag som känner Kjell sedan tidigare vet att han kommer bli en värdefull resurs där”.

Kjell Nohrstedt:

”Björn Pettersson och Human Solutions är en ny stjärna på HR-himlen!  Det känns otroligt inspirerande att få medverka i utvecklingen av Björns koncept. Jag är övertygad om att den positiva respons, som konceptet redan har fått, innebär att ytterligare HR-innovationer kommer att födas inom Human Solutions. Min förhoppning är, att jag med min erfarenhet ska bidra till detta”.