Vidareutveckling av konceptet

Vidareutveckling av konceptet

Vi vidareutvecklar det HR-abonnemang som redan sedan tidigare upplevts som en unik lösning för företag som önskar assistans av ”Personalchef på burk”. Tjänsten utgår från tanken att även mindre företag då och då behöver vägledning och goda råd från en erfaren Personalchef. Sedan tidigare ingår kundanpassat HR-arbete på plats för kunden (tidbank) och även fri rådgivning via mail/telefon.

Nu kompletteras med en tredje form av rådgivning: Vi har tagit fram ett antal guidelines där vi delar med oss av våra bästa råd gällande exempelvis MBL-förhandling, rehabilitering med mera. Dokumentpaketet kompletteras även med användbara HR-blanketter. Samtidigt utökas vår verksamhet med ytterligare en ny medarbetare, vars arbete ligger bakom en stor del av materialet. (Vi återkommer med presentation inom kort).

Våra befintliga kunder får nu sina ”guidelines HR” i konkret form, via varsin USB-sticka. Det känns stimulerande att vidareutveckla vår HR-tjänst och samtidigt addera ökad kundnytta med oförändrad prisbild.