HR-kompetens när du behöver den!

Tänker du att en personalchef är något som bara finns på större företag? Saknar du som företagsledare och chef någon att bolla HR-frågor med? Med vårt koncept "Personalchef på burk" behöver du inte anställa en egen personalchef utan använder oss, två erfarna personalchefer, precis när du behöver. Vi hjälper dig med dina HR-frågor - stora som små!  
 

Personalchef på burk - Vad skulle du använda en personalchef till?

Vi vet att alla företag arbetar på olika sätt, har olika personalkultur och brottas med många olika frågeställningar inom HR-området. Med vår långa erfarenhet inom HR förstår vi värdet av att vara en flexibel partner och ett stabilt stöd i HR-arbetet. Därför plockar vi alltid ihop en unik "personalchefsburk" som matchar era specifika behov både vad gäller uppgifter och tidsåtgång.

Vill du veta mer om Personalchef på burk och diskutera vad du behöver för ingredienser? Kontakta oss eller läs mer om de olika tjänsterna vi kan erbjuda.

 

En del punkter tycker vi är så pass viktiga att de alltid ingår i våra samarbeten - för ert bästa!

  • Tillgänglighet via e-post och telefon, vi är ditt bollplank!

  • Regelbunden närvaro i din verksamhet, så kallad tidbank där ni också kan spara konsulttimmar

  • Mål- och handlingsplan för HR-arbetet

  • Delad dokumentyta via Sharepoint 

  • Ett dokumentarkiv för alla HR-dokument coh blanketter så som antsällningsavtal, föräldraledighetsansökan, samtalsmanus för medarbetarsamtal eller mottagningsbekräftelse för medarbetares egen uppsägning

  • Rabatterat arvode om ni tillfälligt behöver utöka vår närvaro och vårt stöd

  • Bevakning av nyheter och ändrade krav på lag- och avtalsfronten

  • Högsta flexibilitet att avsluta och återuppta tjänsten, en månads uppsägningstid

  • Ansvarsförsäkring

Det är vi som är personalcheferna på burk

Vi har lång erfarenhet av HR-arbete och olika situationer som kan uppstå när man arbetar med personalfrågor. Olika typer av förhandlingar, konflikthantering, värderingsarbete, avtalsprocesser och rekrytering - vi lovar att vi vet vad vi pratar om. Som de HR-nördar vi är ser vi dessutom till att alltid hålla oss uppdaterade på det senaste vad gäller till exempel arbetsrätt och arbetsmiljökrav.

 

Björn Pettersson

Yrkeserfarenhet
Personalchef, HSB 2009-2015.
Rekryteringskonsult, Proffice 2007-2009.
Personalchef, Astrid Lindgrens Värld 2003-2007.

Utbildning
Personalvetare, Växjö universitetet samt Linköpings universitet.
Styrelseakademien.
Ett antal fördjupande utbildningar inom HR-området, till exempel certifiering i personbedömning OPQ.


Övrigt
Björn har lång erfarenhet av såväl ledningsgruppsarbete som styrelsearbete och tycker att det är fantastiskt roligt att jobba med organistioners utveckling. Privat är han engagerad i organisationen Round Table och har ett passionerat fotbollshjärta som blöder för Östers IF.

Kontakta Björn!

Annika Ekdahl

Yrkeserfarenhet
Personalchef på burk Human Solutions,  2018
HR-manager Visma Spcs, 1997-2017.
Funktionsledare personal Banverket Alvesta, 1999-1997

Utbildning
Filosofie kandidatexamen – Linjen för personal och arbetslivsfrågor Högskolan i Växjö.  Certifierad i Cut-e personlighetstester.

Övrigt
Även Annika har stor erfarenhet av ledningsgruppsarbete och styrelsearbete från sina tidigare arbetsplatser. Lång erfarenhet och ett genuint engagemang för sitt arbete har dessutom gett henne utnämningar av Great Place to Work, Länsstyrelsen Kronoberg och tidningen chef för ett framgångsrikt arbete inom HR. Annikas arbetsmotto är  "Proud People Perform"! 

Kontakta Annika!