HR-frukost med besöksrekord

Torsdagen 1 dec 2022 kan noteras som en historisk dag för Human Solutions räkning. Våra återkommande HR-frukostar har nämligen aldrig haft så många besökare som just i torsdags, 1 dec. Mycket glädjande. Huvudtemat för mötet var en boklansering tillsammans med föredrag kring vägar för att bygga en önskad företagskultur. Vår tidigare kundkontakt Mats Flygare delade generöst sina erfarenheter och alla besökare fick boken Kulturkicken med sig som gåva.

Med utgångspunkt i Mats budskap utfärdade sedan Human Solutions ett tydligt kundlöfte: Efter nyår lär vårt HR-koncept vässas ytterligare. Och ”Personalcheferna på burk” lär då och då ställa än fler frågor kring just arbetet med varje uppdragsgivares företagskultur. Precis som tidigare har Human Solutions blicken fäst rakt framåt. Vi berättade att det till exempel görs en satsning i form av nytt digitalt rekryteringssystem, något som kommer alla uppdragsgivare till gagn.

Björn Pettersson berättade sedan också hur vi jobbar för att stärka leveransförmågan och möjliggöra fortsatt tillväxt. Anna Sunesson har alldeles nyss tillträtt som ny HR-konsult och Anna presenterade sig förstås. Mer läsning om Anna dyker upp här på hemsidan inom kort. Men det var inte slut där: Hela tre stycken samarbetskonsulter inkluderades också i presentationsrundan. Även dessa vassa konsulter kommer presenteras separat här på hemsdidan och det alldeles snart.

Mötet bjöd därtill på skinkmacka och även möjlighet att gästa det fd Hypoteksbankshuset här i Växjö. Byggt 1872 och historiens vingslag satte också sin touch på morgonen!

Tack alla ni som kom och deltog!

/Björn Pettersson

Mats Flygare boken Kulturkicken

"Detta är Human Solutions"

LIKNADE INLÄGG

Välkommen Evelina Appelros!

Vi är glada att meddela att Evelina Appelros ansluter till vårt team som HR-konsult från
LÄS MER →

Vi har flyttat

Vår expansion fortsätter och med detta har vi växt ur våra tidigare lokaler. Den 12
LÄS MER →

Digital frukostföreläsning 15 juni

Vi fortsätter vår satsning för att fylla HR-avtalen med gott om valbart innehåll. 15 juni
LÄS MER →
Rulla till toppen