HR-utbildning

– Vi ser alltid en möjlig lösning –

Vi gör HR till något intressant och spännande

HR, arbetsrätt och arbetsmiljöregler låter inte så kul, även vi HR-nördar på Human Solutions kan förstå att ni känner så ibland. En riktigt engagerad lärare brukar trots ämnesvalet lyckas både inspirera och få saker att fastna. Vår filosofi är att det måste finnas delaktighet och lite glöd i en HR-utbildning. Det ska inte bara vara paragrafer och teori så när vi utbildar delar vi med oss av verkliga HR-erfarenheter.

Human Solutions utbildar gärna er på ert företag med utgångspunkt i er verklighet. På så vis blir det mer konkret och ni kan direkt få nytta av de nya kunskaperna. Målet med våra HR-utbildningar är att lämna er med känslan att ni redan under HR-utbildningen har kommit en bit på vägen. Vi skräddarsyr utbildningens omfattning och innehåll utifrån era behov och kunskapsluckor. 

Vanliga utbildningsområden
-    Systematiskt arbetsmiljöarbete
-    Arbetsrätt 
-    Förhandlingsteknik

HR-utbildningar kan köpas som separat tjänst eller som en del i ett HR-abonnemang. Kontakta oss för mer information!


Vi utbildar även på Sensus diplomutbildningar

Sensus diplomutbildningar grundar sig på praktiskt erfarenhetsutbyte där eleverna får lära sig av yrkesverksamma personer. Det ger kunskap som är direkt applicerbar i arbetslivet. Vi på Human Solutions tycker konceptet är fantastiskt och är stolta över att vi får vara med och utbilda nya HR-koordinatorer och HR-specialister. 

Läs gärna om utbildningarna på Sensus hemsida.


Samarbete

Många års erfarenhet inom HR-branschen gör att vi vet att man inte kan vara bäst på precis allt. En riktigt bra personalchef ser då till att rätt kompetens levereras med hjälp utifrån. Precis så jobbar vi med. Inom vissa områden samarbetar vi med externa parter för att kunna garantera att ni får det ni efterfrågar. HR-utbildning är ett sådant område och vi lovar att det är ett vinnande koncept.