Säljare

Söker du en yrkesutmaning där både teknik och kundrelationer står i fokus? Tilltalas du av möjligheten att arbeta i ett företag vars utvecklingsfas präglas av tillväxt utan att för den delen ha tappat bort det familjära och personliga? Och är du en säljare som allra helst är med där det händer, hellre än att sitta på kontoret?

Om svaren är ja kan vi här ha ett intressant jobb för dig. Särskilt om ditt affärsmannaskap passar väl för att axla de långsiktiga affärsrelationer som gäller i vår bransch? Vår nya säljare efterträder nämligen en av våra två erfarna säljare, som under året lämnar VTK Transportkyla, med ålderns rätt.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi rätt person att axla kundansvaret i södra Sverige, och då med stöd av din kollega i norr, samt vår VD. Vi är i en expansiv fas där vår försäljning av Mitsubishi transportkylaggregat sker över hela landet, och vi planerar för att växa vidare på den nordiska marknaden. Något som borgar för en spännande resa där du får en nyckelfunktion när vi utvecklar företaget vidare.
 
Arbetsuppgifterna består i huvudsak av:
-   Kundansvar, såväl för befintliga som nya kunder. Du träffar såväl slutkunder (främst åkerier) som även lastbilssäljare och samarbetspartners. Kundrelationerna bygger på långsiktighet som kräver intresse och teknisk förståelse för våra lösningar.
-   Rådgiva våra kunder till rätt lösning med rätt tillbehör och optimal funktion.
-   Kundaktiviteter och mässplanering/-deltagande.
-   Administration och uppföljning kopplat till affären. Här samarbetar du med våra fyra olika verkstäder, framförallt i Växjö och Södertälje.
 
För rätt person ser vi goda utvecklingsmöjligheter och du kommer arbeta nära företagets ägare och ledning. 

Kvalifikationer

Våra krav och förväntningar är följande:
-   Tidigare yrkeserfarenhet av roll innehållande försäljning, kundansvar och eget resultatansvar. 
-   Tekniskt kunnande. Om du tidigare arbetat som till exempel mekaniker så är detta extra meriterande. Viktigast är dock ändå intresse och nyfikenhet att sätta sig in i produkterna, och verksamheten. 
-   Relevant utbildning ses också som meriterande. 
-   B-körkort. 
-   Vana att använda IT-verktyg som stöd i ditt säljarbete, exempelvis CRM-system. 
-   Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Gärna även goda engelskakunskaper.

Vi förutsätter också att vår nya säljare är en resultatorienterad och förtroendeingivande relationsbyggare.  

Vi erbjuder

Vi ser verkligen att din framgång, i rollen, kommer göra stor skillnad för företagets fortsatta utveckling. Anställning sker tills vidare och på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Fast månadslön (individuell lönesättning) och tjänstebil. Vi har kollektivavtal. Placering på vårt huvudkontor i Växjö (alternativt på vårt säljkontor i Helsingborg). Tjänsten medför resor, i viss mån även med övernattning.

Frågor angående tjänsten?  Kontakta vår VD Gabriel Rydström, 0470-788711 alt gabriel@transportkyla.se.

Frågor kring rekryteringsprocessen som sådan besvaras av vår HR-resurs, Björn Pettersson, bjorn@humansolutions.se 

 

VTK Transportkyla är Sveriges marknadsledande företag inom transportkyla. Vi är specialiserade på både service och försäljning av transportkylaggregat och vi är sedan 2009 generalagent åt Mitsubishi. Vi har egna verkstäder i  Stockholm, Södertälje, Göteborg och Växjö men vi har också  serviceverkstäder runt om i Sverige som utför service och reparationer av våra produkter! Företaget är familjeägt och snabbt växande, med lönsamhet.
Vårt främsta mål är att ha en mycket god service och hög kvalité i allt vi gör, för att kunna tillgodose våra kunders behov. Läs gärna mer på www.transportkyla.se