Confido Redovisning AB i Växjö söker kontorschef

Confido Redovisning är en av FAR auktoriserad redovisningsbyrå, som erbjuder moderna redovisnings- och lönetjänster samt affärsrådgivning.

Confido är en trygg och kunnig partner för växande företag i regionen. En etablerad byrå med höga ambitioner, nöjda kunder och duktiga medarbetare. Ny teknik, digitalisering och automation ställer krav på ständig utveckling, förändring och anpassning av tjänster och arbetssätt. Vi vill fortsätta växa och hjälpa våra kunder att bli mer lönsamma och framgångsrika i sitt företagande.

Arbetsuppgifter

Nöjda kunder är våra bästa ambassadörer!
Vi söker en driven, engagerad och affärsmässig ledare. En lagspelare som har förmåga att leda, engagera och coacha andra till förändring och framgång.  

Vi ser gärna att du har erfarenhet av:
- Ledarskap
- Personal
- Ekonomi och rapportering
- Marknadsföring och försäljning
- Konsult- eller redovisningsbranschen
- Kvalitetssystem (REKO i synnerhet)
Du kommer att leda och utveckla Confidos verksamhet för att möta framtidens företagare och göra det med stort fokus på medarbetare, kunder och ekonomi.

Leda och fördela arbete
Vi tror på laget före jaget! Du kommer att leda och fördela arbetet. Bygga team. Driva och utveckla processer, optimera beläggningen och effektivisera vår verksamhet. Leda vår förändringsresa inom digitalisering och automation. Följa upp vårt kvalitetsarbete enligt REKO. 

 

Personalansvar
Vi tror på att det ska vara roligt att gå till jobbet! Du har personalansvaret och för att lyckas i din roll drivs du av att leda, inspirera och utveckla medarbetarna. Inte minst viktigt att utveckla vår företagskultur och vårda våra värderingar.

 

Ekonomi och rapportering
Vi tror på att ha koll! Du har ekonomiskt ansvar för verksamheten med uppföljning och rapportering till VD.


Försäljning och marknad
Vi tror på att nöjda kunder är våra bästa säljare! Du kommer att arbeta med försäljning mot nya och befintliga kunder, delta och arrangera kundaktiviteter, kundundersökningar, nätverksträffar mm samt initiera och ansvara för marknadskommunikation.


I den här rekryteringen samarbetar vi med Human Solutions. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: 
Annika Ekdahl
annika@humansolutions.se 
070-8396940  

 

Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan!