Viktig information

Annonsör: Scanditronix Magnet AB

Arbetsplats:Olvägen 28, 342 50 Vislanda, Sverige

Ref.Nr: 4430824703

Sista ansökningsdag: 2021-10-24

Kontakt: Annika Ekdahl

ARBETSLEDARE PRODUKTION

Vi stärker upp vår produktionsorganisation och söker en arbetsledare med erfarenhet av tillverkning/verkstad till vår produktion.

Scanditronix Magnet

Scanditronix Magnet AB konstruerar och tillverkar spolar och magneter för användning i partikelacceleratorer. Våra kunder är forskningslaboratorier och företag verksamma inom framför allt cancerbehandling. Tillverkningen är kundorderstyrd, ofta i små serier, och huvuddelen av produktionen exporteras.

Läs mer om oss på vår hemsida https://www.scanditronix-magnet.se/

Om tjänsten

Till vår produktionsavdelning söker vi nu en person som kommer att ha personalansvar för 10-20 medarbetare. I arbetet ingår dels att planera och bistå medarbetarna i den dagliga produktionen, dels att planera underhåll och förbättring av arbetsplatsen avseende säkerhet, kvalitet, leveranssäkerhet och kostnad. Periodvis kan det också bli aktuellt att delta i produktionsarbetet.

Om dig

Du har vana inom tillverkning/verkstad. Du arbetar strukturerat, drivande och är kvalitetsmedveten. Du har ett flexibelt förhållningssätt som gör att du kan anpassa ditt ledarskap till olika personligheter. Du trivs med att lösa såväl snabba som komplexa ärenden både självständigt, tillsammans med medarbetare och tillsammans med ledningsgruppen.

Scroll to Top