Viktig information

Annonsör: Börjes Tingsryd AB

Arbetsplats:Storgatan 66-68, 362 30 Tingsryd

Ref.Nr: 4436849285

Sista ansökningsdag: 2021-10-18

Kontakt: Björn Pettersson

Avdelningsansvarig/Delikatessmedarbetare

Tycker du det är kul med människor, service och bra mat? Vill du också vara den som går först i ledet och då med ett arbetsledande ansvar? Ja, då kanske du är den vi söker till Börjes delikatessavdelning

Välkommen med din ansökan till oss på Börjes i Tingsryd!

Arbetsuppgifter

I denna roll är din huvudsakliga arbetsuppgift att serva våra kunder i vår fantastiska delikatess på bästa sätt. Tillsammans med dina kollegor har du fokus på att kunden alltid ska få en positiv upplevelse av att handla oss. Du blir en viktig del i vår strävan efter att hålla högsta kvalité på vår delikatess och du medverkar till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande delikatessavdelning.

Ditt avdelningsansvar medför frågor rörande vårt utbud, planering och daglig styrning/ledning. I detta avdelningsansvar arbetar du självständigt men har förstås gott stöd av övriga ansvariga.

Börjes är en fristående aktör, vilket vi ser många fördelar med. Inte minst ser vi att du som Avdelningsansvarig ges stor möjlighet att göra ett stort avtryck för koncept och kundnöjdhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har yrkesvana med relevans för arbete i denna roll. Att du är matintresserad och har ett positivt kundbemötande ser vi som en förutsättning. Du ska även ha lätt för att jobba i team och vara noggrann.

Att tidigare haft personalansvar ses förstås som meriterande. Viktigast är dock din ambition, rätt person kan växa och utvecklas med vårt stöd.

God språkkunskap är nödvändigt, flytande svenska.

Vi erbjuder

Vi tror oss också kunna erbjuda en arbetsvardag med stor passion, glädje och personlighet. Börjes betyder mycket för oss själva, och även för bygden.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med inledande provanställning. Individuell lönesättning, vi har kollektivavtal. Heltid eller enligt ök. Arbetstider enligt rullande schema, tjänstgöring helger förekommer. Placeringsort Tingsryd

Tillträde enligt överenskommelse. Sista dag för ansökan, 18 okt 2020.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Vår HR-funktion, Björn Pettersson
bjorn@humansolutions.se
tfn. 072-215 85 55

Om företaget
Börjes Tingsryd, ett familjeföretag i Småland, grundades 1944 och är idag ett 5000 kvm stort fullsortiment-varuhus där våra kunder kan handla, umgås och uppleva de “börjesblå priserna”. Vi driver också en av Sveriges största e-handelsbutiker inom hästsport, med flera fysiska butiker i Sverige.”

Scroll to Top