Viktig information

Annonsör: Human Solutions AB

Arbetsplats:Staglabergsgatan 10, 35234, Växjö

Ref.Nr: 4538077561

Sista ansökningsdag: 2022-08-15

Kontakt: Björn Pettersson

HR-Konsult/Utbildare

Går du igång på devisen ”Lokalt producerad personalchef på burk”? Trivs du genuint med att dela med dig av ditt HR-kunnande? Gillar du att stå på scen och även att företräda ett koncept, i en självständig rådgivarroll?

Och gillar du entreprenörskap och företagande?

Om samtliga svar är ”ja” så hoppas vi på din ansökan till något alldeles unikt.   

Arbetsuppgifter

Vårt motto är anspråkslöst men ändå ambitiöst: Enkel personalchefskompetens på burk – som sätter uppdragsgivarens arbetsgivarintressen först.

Inom områdena HR-stöd, utbildning och rekrytering levererar vi varje dag. Kundåtagandet bygger på lojalitet, nyfikenhet och högsta servicenivå. Samt självklart också HR-expertis.

Vi söker nu en ny lagmedlem, för att självständigt bemanna såväl HR- som utbildningsuppdrag. Den typiska insatsen kan omfatta några få timmars arbete men oftast utifrån förtroendet att återkomma till uppdragsgivaren regelbundet, över tid. Våra uppdragsgivare finns i en rad av olika branscher men med en gemensam ambition att odla ett positivt arbetsgivarvarumärke.

Utöver genomförande av HR-uppdragen tillhör det förstås konsultrollen att ta uppsökande kontakter, delta i nätverk och presentera våra erbjudanden.

Kvalifikationer

Vi söker dig med:

-Dokumenterad yrkesvana inom HR-området och gärna i kombination med egen ledarvana.
– Erfarenhet eller ambition att växa i rollen som föredragshållare/utbildare.
– Goda kunskaper inom arbetsrätten. Förhandlingsvana ses som meriterande.
– Ett långsiktigt förhållningssätt: Rätt person bygger, och bibehåller, goda relationer. Och du behöver förstås verkligen trivas med att möta människor i olika situationer.
– Körkort B.

 

Vi erbjuder möjligheten att ansluta till ett medarbetarägt företag som är under tillväxt och på frammarsch. Placeringsort Växjö – eller enligt överenskommelse i Kronoberg med omnejd. Anställning tills vidare, heltid. Resor förekommer. Individuell lön, fast lönesättning tillsammans med vinstdelningssystem. Vi har kollektivavtal.

Kontakt vid frågor: Björn Pettersson, 0470 – 787811 alt bjorn@humansolutions.se

Sista dag för ansökan 15 aug 2022.

 

Human Solutions koncept” Personalchef på burk” gör det möjligt för mindre och medelstora organisationer att ha en alldeles egen Personalchef. Det kan röra arbetsmiljöfrågor, personärenden, ledarstöd och så mycket mer. Kunduppdragen utförs mestadels på plats hos kundföretagen. Utöver dessa löpande uppdrag genomför vi utbildningsinsatser och rekryteringstjänster. Företaget drivs i kompanjonskap vilket ger oss fullt inflytande över verksamhetsinriktning och konceptutveckling. Vi är idag sex medarbetare och bolaget växer med bibehållen lönsamhet. Ta gärna del av mer info via www.humansolutions.se, och https://www.youtube.com/watch?v=jCXX-KgYRgo

Scroll to Top