Viktig information

Annonsör: SGD Golvproffsbutiken

Arbetsplats:Spantgatan 5, 973 46 Luleå

Ref.Nr: 4533051823

Sista ansökningsdag: 2022-06-23

Kontakt: Emelie Füreder, Thomas Ekhammer

Innesäljare Proffsbutik Luleå

SGD, Sveriges Golv Distributörer är en sammanslagning av lokala golvleverantörer och finns representerade över stora delar av Sverige. Vår gemensamma historia sträcker sig 50 år tillbaka i tiden och vi kan därför stolt luta oss tillbaka på vår breda och gedigna kunskap som vi besitter inom golv, keramik, textil och tillbehör. Som grossist lagerhåller och transporterar vi varor åt företag och fackhandeln och varje dag levererar vi över hela Sverige inom våra verksamhetsområden.

Arbetsuppgifter

Du är ansiktet utåt mot våra kunder och ger service i världsklass. Du har daglig kontakt med kunder, leverantörer och följer upp leveranser och kvalité. Vi erbjuder en roll som innefattar såväl försäljning som lagerarbete med ett stort ansvar för den dagliga driften.

För att trivas med tjänsten ser vi att du är självgående, har initiativförmåga och trivs med att jobba operativt och kan hantera ett högt tempo. Du är social, kommunikativ och servicefokuserad.

Vidare är du en person som ser ordning och reda som en självklarhet. För oss är personligheten otroligt viktig och tjänsten som innesäljare/lagersäljare hos oss passar dig som är positiv, driven, pålitlig och lojal.

Vi kommer ställa höga krav på initiativtagande och att du går in med stort engagemang i det du gör. Samtidigt har du ett stöd i organisationen, dels på Golvproffsbutiken Luleå men också inom hela SGD-gruppen.

Kvalifikationer

– Arbetat med liknande arbetsuppgifter och erfarenhet av försäljning.

– Förmåga att obehindrat uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

– B-körkort är ett krav.

– Har du branschkunskap är det meriterande.

Vi erbjuder

En tjänst hos ett starkt växande grossistföretag inom golvbranschen i Sverige. Golvproffsbutiken Luleå är en del av SGD som erbjuder ett komplett sortiment av golvlösningar och tillbehör för proffs och yrkeshantverkare. SGD förenklar entreprenörens vardag genom att erbjuda ett lokalt sortiment, hög servicenivå och en stark lokal närvaro. SGD utgörs idag av 16 lager- och försäljningsanläggningar.

Vår breda kompetens, vår servicenivå och våra snabba leveranser är något som vi är extra stolta över. Hos oss blir du en i gänget och får var med på vår utvecklingsresa. Vi ställer höga krav – men ger också mycket tillbaka. Varmt välkommen till oss!

Anställningen är en tillsvidare tjänst på heltid med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse med placering i Luleå. Vi har kollektivavtal.

Vid frågor

Vid frågor kontakta vår
Platschef i Luleå:
Emelie Füreder
Emelie.fureder@sgd.se
076-666 62 33

Vvd SGD:
Thomas Ekhammer
Thomas.ekhammer@sgd.se
070-579 50 65

Scroll to Top