Viktig information

Annonsör: Bror Pehrssons Möbler

Arbetsplats:Blädingevägen 17, 342 32, Alvesta,

Ref.Nr: 4563381521

Sista ansökningsdag: 2022-10-02

Kontakt: Samuel Gunnarsson

Lagermedarbetare

Vill du jobba i ett litet företag med familjekänsla? Vill du arbeta dagtid mån-fre? Är du ordningssam, händig och har lätt att arbeta i lag? Då kan detta vara ett jobb för dig!

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du tillsammans med ytterligare en kollega, ansvara för vår lagerhantering. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att kontrollera och lossa inkommande gods. Respektive avdelning inom Bror Pehrssons möbler har ett nära samarbete med varandra. Du kommer därav stötta upp övriga avdelningar vid behov. Det kan dels handla om att hjälpa monteringsavdelningen med montering av möbler, men det kan även handla om att du är med vid en utleverans av möbler.

Kvalifikationer

Krav

– Truckkörkort

– B-körkort

– Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift

I tjänsten ingår enklare truckkörning. Det är därmed inget krav att du har erfarenhet av truckkörning. Vi ser det dock som en fördel om du har jobbat på lager tidigare.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är praktiskt lagd då du även ska kunna vara behjälplig inom monteringsavdelningen. Det förekommer mycket kontakt med leverantörer och i vissa fall även kunder. Det är därför viktigt att du besitter en god social kompetens. Rollen ställer även krav på att du är ordningssam och har lätt för att samarbeta.

Placeringsort för denna tjänst kommer vara Alvesta där vi har vår största butik. Vi erbjuder en heltidstjänst med inledande provanställning. Arbetstider dagtid 07-16. Vi har kollektivavtal.

Om oss 

Vi är ett familjeföretag som verkat inom detaljhandeln för möbler och heminredning sedan 1944, och som med tiden blivit ett av Sveriges till ytan största möbelvaruhus. Vår butik i Alvesta har en yta på ca 22.000 kvadratmeter och sedan oktober 2014 har vi även en butik i Växjö samt en webbshop. Vi har ambitionen att alla ska hitta något intressant hos oss. Vi har en stor bredd i vårt sortiment och över hundra leverantörer som vi samarbetar med.

Rekrytering till denna tjänst sker löpande. Vänta därmed inte med
att skicka in din ansökan!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Samuel Gunnarsson
0762206940

Scroll to Top