Viktig information

Annonsör: Svegab Växjö AB

Arbetsplats:Isbjörnsvägen 6B, 352 45 Växjö, Sverige

Ref.Nr: 4369613789

Sista ansökningsdag: 2021-04-13

Kontakt: Jenny Skoglund

Lagermedarbetare

Letar du efter ett fysiskt arbete? Är du självständig och gillar ett högt arbetstempo? Låter ett grossistföretag med brett sortiment spännande? Vill du jobba med styrning av en stor modern textilkap på ett företag med ”familjekänsla”? Är du sugen på att jobba dagtid mellan 7-16?
Om ja, då är det dig vi letar efter till tjänsten som textil/lagerarbetare hos Svegab AB i Växjö.

Vi arbetar med löpande urval, så vänta inte med din ansökan!

Arbetsuppgifter

I rollen som Lagermedarbetare hos oss förväntas du göra lite av varje. Bl.a. kommer du att arbeta med sömnad/textil där du jobbar med vår nya moderna textilkap, du programmerar och kapar till stora textilier samt langetterar, kantsyr dessa.

Även godsmottagning samt order-hantering så som att kapa mattor och plocka varor ingår i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer

Vi söker dig med:

  • God IT-kunskaper
  • Svenska i tal och skrit
  • B-körkort bil

Det är meriterande om du även har:

  • Erfarenhet som CNC-operatör
  • Truckkörkort

Personliga egenskaper

Tjänsten som textil och lagerarbetare hos oss passar dig som är engagerad, tar ansvar och bidrar till den goda stämning på jobbet. Du ska kunna möta våra kunder på ett bra sätt och att vara flexibel och kunna ta i där det behövs är en självklarhet. Att vara noggrann och kvalitetsmedveten är såklart också viktiga egenskaper samt att kunna hantera de arbetstoppar som är en naturlig del av arbetet.

Vi Erbjuder

En tjänst hos ett växande grossistföretag inom golvbranschen i Sverige. Vi är enda fullsortimentsgrossisten i Sverige som samverkar med alla marknadsledande leverantörer i branschen. Vår breda kompetens, vår servicenivå och våra snabba leveranser är något som vi är extra stolta över.  Hos oss blir du en i gänget, får var med på vår utvecklingsresa men det finns också en förväntan om att du ”kavlar upp ärmarna” och levererar. Varmt välkommen till oss!

Anställningen är tills vidare med provanställning. Vi har kollektivavtal. Arbetsorten är Växjö, tjänsten är på heltid och tillträde är enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Jenny.skoglund@sgd.se
076-141 01 03

Scroll to Top