Viktig information

Annonsör: SGD Golvproffsbutiken

Arbetsplats:Spantgatan 5, 973 46 Luleå

Ref.Nr: 4533425005

Sista ansökningsdag: 2022-06-23

Kontakt: Emelie Füreder, Thomas Ekhammer

Lagermedarbetare

SGD, Sveriges Golv Distributörer är en sammanslagning av lokala golvleverantörer och finns representerade över stora delar av Sverige. Vår gemensamma historia sträcker sig 50 år tillbaka i tiden och vi kan därför stolt luta oss tillbaka på vår breda och gedigna kunskap som vi besitter inom golv, keramik, textil och tillbehör. Som grossist lagerhåller och transporterar vi varor åt företag och fackhandeln och varje dag levererar vi över hela Sverige inom våra verksamhetsområden.

Arbetsuppgifter

I rollen som Lagermedarbetare hos oss förväntas du göra lite av varje. Du har ett stort ansvar för den dagliga driften och du ser ordning och reda som en självklarhet. Du ger service i världsklass och har daglig kontakt med kunder, leverantörer och följer upp leveranser och kvalité.

Godsmottagning samt orderplock som innebär att kapa mattor och plocka varor ingår i arbetsuppgifterna. Här är truckkörning en del av arbetsuppgiften.

För oss är personligheten otroligt viktig och tjänsten som lagermedarbetare hos oss passar dig som är ordningsam, positiv, driven, pålitlig och lojal. Att kunna hantera och trivas med ett periodvis högt arbetstempo är viktigt och självklart att ha kundens bästa i fokus.

Vi kommer ställa höga krav på initiativtagande och att du går in med stort engagemang i det du gör. Samtidigt har du ett stöd i organisationen, dels på Golvproffsbutiken Luleå men även inom hela SGD-gruppen.

Kvalifikationer

– Arbetat med liknande arbetsuppgifter och har erfarenhet av försäljning.
– Truckkörkort
– Förmåga att obehindrat uttrycka dig på svenska i tal och skrift.
– B-körkort bil
– Har du branschkunskap är det meriterande.

Vi erbjuder

En tjänst hos ett starkt växande grossistföretag inom golvbranschen i Sverige.

Golvproffsbutiken Luleå är en del av SGD som erbjuder ett komplett sortiment av golvlösningar och tillbehör för proffs och yrkeshantverkare. SGD förenklar entreprenörens vardag genom att erbjuda ett lokalt sortiment, hög servicenivå och en stark lokal närvaro.

SGD utgörs idag av 16 lager- och försäljningsanläggningar.

Vår breda kompetens, vår servicenivå och våra snabba leveranser är något som vi är extra stolta över. Hos oss blir du en i gänget och får var med på vår utvecklingsresa. Vi ställer höga krav – men ger också mycket tillbaka. Varmt välkommen till oss!

Anställningen är en tillsvidare tjänst med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse med placering i Luleå. Vi har kollektivavtal.

Vid frågor

Vid frågor kontakta vår
Platschef i Luleå:
Emelie Füreder
Emelie.fureder@sgd.se
076-666 62 33

Vvd SGD:
Thomas Ekhammer
Thomas.ekhammer@sgd.se
070-579 50 65

Scroll to Top