Viktig information

Annonsör: Ordning.nu

Arbetsplats:Industrigatan 7, 352 36, Växjö,

Ref.Nr: 4423126473

Sista ansökningsdag: 2021-09-30

Kontakt: Sanna Thörnqvist

Operativ teamleader inom hemstäd

Brinner du för ordning och reda och finner glädje i att leda en arbetsgrupp inom ett serviceyrke där kvalité och teamkänsla värderas högt? Är du redo att utvecklas och ta nästa kliv i din yrkeskarriär inom hemstädning?

Just nu har du möjlighet att axla en varierande roll som teamleader där du får jobba såväl operativt som administrativt. Vi är inte som andra städfirmor, utan är den personliga städfirman som strävar efter att erbjuda ”det lilla extra” i allt vi gör, och vi hoppas du vill vara med på vår resa! 

Om tjänsten

Rollen som teamleader innebär att du är företagsägarens högra hand och stöttepelare i den dagliga verksamheten. Det innebär att du till hälften av tiden kommer jobba administrativt med exempelvis

– Schemaläggning
– Ledarskap och coaching
– Administration
– Upplärning och utbildning
– Hålla möten

Resterande tid jobbar du, tillsammans med gruppen, operativt i verksamheten med hemstädning. Och när vi säger hemstädning så handlar det för oss inte bara om att fräscha upp ytan, utan att erbjuda våra kunder en grundlig storstädning varje gång. Från oss ska kunden uppleva en riktig ”wow-effekt” – varje gång! Därför söker vi dig som också finner det roligt att städa och organisera. Där är du i din roll ett föredöme för dina kollegor.

Kvalifikationer

Vi ser gärna du som söker har

– Vana av administrativa uppgifter
– Ledarskapserfarenhet
– Körkort är ett krav och vi ser det även som positivt om du har tillgång till egen bil.
– Talar och förstår svenska.
– Erfarenhet av lokalvård sedan tidigare är meriterande.

Personliga egenskaper

Vid tillsättning av denna tjänst kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För oss är det viktigt att du är lyhörd inför kundens behov samtidigt som du vågar komma med egna idéer och ta egna initiativ. Du sprider positiv energi och arbetsglädje omkring dig och som person är du driven, stresstålig och pålitlig. Vi är en mindre firma, därför är det viktigt att vi ställer upp för varandra och håller vad vi lovar.
Hos oss finner du dessutom stor yrkesstolthet, och det är viktigt att du delar vår uppfattning. Självklart har du sinne för struktur och ordning och reda, ett öga för detaljer och vi ser positivt på om du har ett genuint intresse för inredning och stil.

Vi erbjuder

Som teamleader erbjuder vi en fantastisk möjlighet att leda och bli en del av ett mindre arbetslag med god sammanhållning. Vi ställer upp för varandra och strävar alltid efter bästa möjliga resultat. Du får möjligheten att jobba i ett gemytligt företag som just nu befinner sig i en spännande tillväxtfas, vilket gör att det finns gott om utrymme för dig att växa i ansvar tillsammans med bolaget och anta en större roll. Vi strävar efter högt till tak med möjlighet att vara med och påverka från början – ”teamwork makes the dream work”, som vi brukar säga. 

Du kommer dessutom att få en företagsägare som är rak och rättvis – samt värdesätter din kompetens. Vi har god förståelse för att en välmående personalstyrka utför ett bättre arbete, och vi behandlar varandra med ömsesidig respekt och flexibilitet. 

Tjänsten är på 80% med goda möjligheter att jobba mer. Anställningen inleds med provanställning om sex månader med övergång till tills vidare. Ansök innan 30/9. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Uppstart omgående eller enligt överenskommelse.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Human Solutions. Vid ytterligare frågor kontakta vårt HR-stöd, Sanna Thörnqvist, på sanna@humansolution.se eller telefonnummer 073-946 15 90.

Scroll to Top