Viktig information

Annonsör: SGD Göteborg

Arbetsplats:Marieholmsgatan 10B, 415 02 Göteborg, Sverige

Ref.Nr: 4369607454

Sista ansökningsdag: 2021-04-11

Kontakt: Jenny Skoglund

Säljare Golvgrossisten Törnkvist och Berg, Göteborg

Ett företag inom SGD, Sveriges Golvdistributörer AB

SGD, Sveriges Golvdistributörer är idag den ledande Golvgrossisten på Svensk marknad. Vi jobbar med branschens bredaste program från de över 30 största leverantörerna inom Golv samt golvrelaterade produkter.

Brinner du för försäljning? Har du kunskap och erfarenhet från golv- eller byggbranschen? Är du driven och serviceminded? Är du en kommunikativ och strukturerad person som tilltalas av att var med på en spännande tillväxtresa?

Om ja, då är det dig vi letar efter till tjänsten som säljare på SGD i Göteborgsområdet!

Vi arbetar med löpande urval, så vänta inte med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som säljare hos oss kommer du att vårda och vidareutveckla såväl nya som befintliga kundrelationer. Du arbetar med marknadens bredaste produktportfölj och de största golvleverantörerna.

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att vara att:

  • Besöka regionens alla golventreprenörer
  • Hantera kundträffar och utbildningar på vår anläggning i Göteborg
  • Vara den lilla kundens informatör och kunskapsbank
  • Uppdatera prover samt informera om nyheter i branschen

Jobbet innebär resor främst inom regionen men även en del längre resor kan förekomma. Produktutbildning kan i vissa fall förekomma utomlands

Kvalifikationer

Vi söker dig med:

  • Arbetslivserfarenhet från golv- och/eller byggbranschen
  • Erfarenhet av försäljning
  • Goda IT-kunskaper
  • God svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort bil

Personliga egenskaper

Tjänsten som textil och lagerarbetare hos oss passar dig som är engagerad, tar ansvar och bidrar till den goda stämning på jobbet. Du ska kunna möta våra kunder på ett bra sätt och att vara flexibel och kunna ta i där det behövs är en självklarhet. Att vara noggrann och kvalitetsmedveten är såklart också viktiga egenskaper samt att kunna hantera de arbetstoppar som är en naturlig del av arbetet.

Vi Erbjuder

En tjänst med stort eget ansvar och många goa kollegor ifrån norr till söder hos ett starkt växande grossistföretag inom golvbranschen i Sverige. Vi är enda fullsortimentsgrossisten i Sverige som samverkar med alla marknadsledande leverantörer i branschen. Vår breda kompetens, vår servicenivå och våra snabba leveranser är något som vi är extra stolta över. Hos oss blir du en i gänget, får var med på vår utvecklingsresa men det finns också en förväntan om att du ”kavlar upp ärmarna” och levererar. Varmt välkommen till oss!

Anställningen är tills vidare på heltid. Tjänstens placeringsort är i Göteborg, ett av våra 10 lagerställen i Sverige. Vi har kollektivavtal och tillträde är enligt överenskommelse.

Om du har frågor eller funderingar kan du kontakta vårt HR-stöd:

Jenny.skoglund@sgd.se
076-141 01 03

 

SGD är en golvgrossistkoncern med verksamhet på åtta orter i Sverige. Våra kunder representeras främst av mindre golventreprenörer. SGD har idag ca 90 anställda och är ett helägt dotterbolag till Storskogen, en koncern som består av drygt 60 affärsenheter

 

Scroll to Top