Viktig information

Annonsör: Designlight Scandinavian AB

Arbetsplats:Södermanland/Mälardalen utifrån din hemadress

Ref.Nr: 4532439424

Sista ansökningsdag: 2022-08-03

Kontakt: Björn Pettersson

Säljare Södermanland/Mälardalen

Vi brinner för hög kvalitet och att arbeta med smarta tillika optimerade lösningar. Vi är dessutom stolta över vår marknadsledande position och vår omtalade entreprenörsanda.

Och framförallt: Vi gillar snygg design.

Nu är frågan om du är rätt person
att axla utmaningen som säljare till distrikt Södermanland/Mälardalen.

Önskar du ta plats i ett vinnande team med oss? Läs då vidare här nedanför!

Arbetsuppgifter

Vi är idag marknadsledande med god lönsamhet och även låga reklamationssiffror. De bakomliggande orsakerna till detta är många men ett dedikerat och långsiktigt fokus i försäljningen är en viktig framgångsfaktor. Bland våra nio olika distrikt söker vi en säljare att ta ansvar ända från Västerås i nordväst ner till Nyköping i sydöst. Därtill stärker du upp vår närvaro i stor-Stockholm.

Du blir en viktig och självständig ambassadör för Designlights produkter, exempelvis i grossistledet men även i kontakt med elektriker och arkitekter. Att presentera och informera, samt även att värna om att hur vårt utbud presenteras i butikerna, ingår i vardagen. Därtill sköter du förstås offertskedet och arbete CRM-system.

Till stöd finns vår tekniska säljsupport och även egen ljusdesigner. Ditt arbete sker till största del ute på fältet, i möte med kund och även vid kundevent, mässor och andra säljaktiviteter.

Kvalifikationer

Som person har du en stark inre motor och drivs av att bygga långsiktiga och lönsamma affärsrelationer.

För att vara aktuell för tjänsten har du:
– Avslutad gymnasieutbildning
– Erfarenhet av försäljning
– Med fördel erfarenhet inom el eller belysning
– Med fördel kontaktnät inom el eller byggmarknad
– God datavana
– B-körkort
– God kommunikativ förmåga i svenska

Hos oss på Designlight Scandinavian får du chansen att jobba tillsammans med ett ödmjukt, positivt och glatt team. Vi strävar alltid efter att vara öppna, ärliga och att ha roligt på jobbet. Då vi dessutom är på ständig frammarsch finns goda möjligheter för dig att utvecklas.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en utvecklande karriärresa i ett spännande bolag med starkt varumärke. Anställning sker tills vidare, eventuellt med inledande Provanställning. Individuell lönesättning samt förmånsbil. Tjänstgöringsgrad heltid, vardagar. Placeringsort Södermanland/Mälardalen utifrån din hemadress, där du får din bas.

Sista ansökningsdatum är den 3 aug, men skicka din ansökan så snart som möjligt då vi tillämpar löpande urval. Vi samarbetar med Human Solutions AB och kontakta gärna vår HR-resurs vid frågor: Björn Pettersson, tfn 0470-78 78 11.

Välkommen med din ansökan!

Designlight Scandinavian AB är ett framgångsrikt grossist- och
tillverkningsföretag som har utvecklats till ett av de ledande inom LED-belysning. Genom egen produktutveckling i nära samarbete med elektriker och tillverkare har vi full kontroll på hela tillverkningsprocessen. Kvalitet och smarta lösningar för installatörer och användare är en framgångsfaktor som har fått stor uppmärksamhet i branschen. Läs gärna mer om oss på www.designlight.nu.

Scroll to Top