Viktig information

Annonsör: Micki Leksaker

Arbetsplats:Industrivägen 7, 355 73, Gemla

Ref.Nr: 4446623216

Sista ansökningsdag: 2021-11-26

Kontakt: Björn Pettersson

Säljare till Micki Leksaker

På Micki Leksaker jobbar vi stenhårt utifrån visionen Glada, lekfulla barn i en trygg värld.

Är det en vision som tilltalar även dig? Och söker du ett säljjobb där lösningsfokus och lagspel står i fokus?

Trivs du dessutom i kundmöten, och då företrädesvis via telefon och via digitala kanaler?

Ja, då har vi kanske rätt utmaning för dig.

Arbetsuppgifter

Det händer mycket på vår marknad och utifrån detta utvecklar vi organisation och arbetssätt. En av våra Säljare går vidare i karriären och vi önskar därför utöka vårt team av Innesäljare i Gemla.

Ditt fokus blir att via telefon, mail och andra digitala kanaler så som exempelvis Teams, arbeta med försäljning, merförsäljning, kundservice och orderläggning. Du har kontakt med såväl butiksledet som dina kollegor inom säljavdelningen. Du arbetar mot hela vår marknad men får specifikt distriktsansvar för Stockholm och område Norr. Detta innebär att vissa av dina kunder nu kommer möta oss i en delvis förändrad form – men periodvis kommer du ändå genomföra kundbesök i fysisk form.

Som en del av vårt säljteam ser vi också att du aktivt bidrar kring planering och genomförande av säljfrämjande aktiviteter för att finna nya potentiella kunder och samarbetspartners.

Till ditt stöd finns hela den Försäljningsavdelning som du tillhör, storleksmässigt en av de största funktionerna inom företaget.

Kvalifikationer

Vi söker dig med:
– Dokumenterad yrkesvana inom försäljning, och då med god erfarenhet av kundmöte såväl digitalt som fysiskt, ute på fältet.
– Du behöver kunna kommunicera obehindrat på svenska och även engelska.
– Goda datakunskaper. Du behöver vara van och bekväm med en arbetsvardag med exempelvis IT-baserade säljstödssystem. Vi ser det också som meriterande om du idag arbetar i en säljroll där digitala säljmöten utgör en naturlig del av din arbetsvardag.
– En påtaglig serviceanda med förmåga att sätta kunden i fokus. Vi tror dessutom att du är lyhörd, nyfiken och självständig.

Vi erbjuder

Anställning tills vidare och heltid, eventuellt med inledande provanställning. Tillträde enligt överenskommelse, dock senast feb 2021. Vi erbjuder fast månadslön (individuell lönesättning). Placering sker i Gemla. Även om Innesälj är huvudfokus så kommer tjänsten periodvis också medföra resor med övernattning.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lillan Åhs, Sales Manager Scandinavia, lillan@micki.se alternativt Björn Pettersson, HR-stöd, bjorn.pettersson@micki.se alternativt +46 72-2158555. Sök tjänsten snarast, dock senast 26 nov 2021.

 

Vår vision är: Glada, lekfulla barn i en trygg värld. Vi förstår barnets behov av fantasifull lek och därför sätter vi alltid leken i centrum. Vi studerar hela tiden ny teknik, forskning och trender för att hålla våra produkter pedagogiska, moderna och (viktigast av allt) roliga! Förutom leken, är säkerhet och hållbarhet viktigt för oss. Vårt långtgående sociala engagemang är ett tydligt exempel på detta, där vi genom de leksaker vi säljer har möjlighet att ge en tryggare och mer lekfull barndom även för de barn som lever under svåra förhållanden.

Hos oss blir du en del av ett familjeföretag som funnits sen 1944. Vi är idag drygt 50 anställda och vårt huvudkontor finns i Gemla, knappt 1,5 mil utanför Växjö. Här finns vårt huvudkontor, produktutveckling, lager och viss produktion. Försäljningen i Norden är vår bas och nu ökar våra satsningar inom export, e-handel och utvecklingsprojekt ytterligare. 

Scroll to Top