Viktig information

Annonsör: SGD Golvproffsbutiken

Arbetsplats:Lerkrogsvägen 21, 126 79 Stockholm

Ref.Nr: 4559416239

Sista ansökningsdag: 2022-09-18

Kontakt: Nico Signorelli

SÄLJARE YRKESBUTIK VÄSTBERGA

Låter ett grossistföretag inom golvbranschen med ett brett sortiment spännande? Vill du jobba på ett företag med ”familjekänsla”? Är du sugen på att arbeta dagtid mellan 06:30-16:00? Är det naturligt för dig att ge god service med gott humör, och trivs du med lagerarbete?

Om ja, då kan det vara dig vi söker! Vi arbetar med löpande urval, så vänta inte med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder en roll som innefattar såväl lagerarbete och försäljning. I huvudsak kommer du att få ansvara för kapning och beredning av mattor till våra kunder. Vi arbetar uteslutande mot yrkesfolk inom golvläggning vilket innebär att du på daglig basis kommer arbeta för att ge bästa möjliga service till våra kunniga kunder. Samtidigt är du också behjälplig med ordermottagning, uthämtning av produkter, beredning av mattor samt in- och utlastning av gods. Här är truckkörning en del av arbetsuppgiften.

I rollen är du ansiktet utåt och tillsammans med dina kollegor får du stort ansvar för den dagliga driften. Därav förväntar vi oss att du är en pålitlig och driven person. Du kommer att komma rakt in i ett företag som positionerar sig för tillväxt och utökad service så din roll blir viktig. Vi kommer ställa höga krav på initiativtagande och att du går in med stort engagemang i det du gör. Samtidigt har du förstås ett stöd i organisationen i övrigt, dels på Golvproffsbutiken men också inom hela SGD-gruppen som GPB är en del utav.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:
– Relevant arbetslivserfarenhet, gärna inom lager-verksamhet.
– Erfarenhet av försäljning, gärna i yrkesbutik.
– Truckkort
– B-körkort
– Goda IT-kunskaper
– Förmåga att obehindrat uttrycka dig på svenska i tal/skrift

I vårt sortiment hittar du allt en golvläggare kan tänkas behöva, såväl knivblad som mattor, laminat, parkett, lim och spackel, så erfarenhet av golvbranschen är helt klart något vi ser positivt på. Det är också viktigt att du är en lyhörd person som kan lyssna in kundens behov. Vidare är du strukturerad, ordningsam och nyfiken på att lära dig nya saker. För oss är personligheten otroligt viktig och tjänsten som innesäljare/lagersäljare hos oss passar dig som är driven, pålitlig och lojal. Du ställer upp för dina arbetskamrater och är inte rädd att ta tag i saker och hugga i där det behövs. Jobbet kan vara fysiskt krävande till och från så det är viktigt att du känner sig stark i kroppen. Som person är du är glad, pigg och positiv och har inget emot tidigare morgnar.

Vi erbjuder

En tjänst hos ett starkt växande grossistföretag inom golvbranschen i Sverige. Golvproffsbutiken är en del av SGD som erbjuder ett komplett sortiment av golvlösningar och tillbehör för proffs och yrkeshantverkare. SGD förenklar entreprenörens vardag genom att erbjuda ett lokalt sortiment, hög servicenivå och en stark lokal närvaro. SGD utgörs idag av 17 lager- och försäljningsanläggningar. Vår breda kompetens, vår servicenivå och våra snabba leveranser är något som vi är extra stolta över. Hos oss blir du en i gänget och får var med på vår utvecklingsresa. Vi ställer höga krav – men ger också mycket tillbaka.

Varmt välkommen till oss!

Anställningen är en tillsvidare tjänst med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelsemed placering i Västberga. Vi har kollektivavtal.

Vid ytterligare frågor kring tjänsten kontakta Nico Signorelli, platschef på SGD Golvproffsbutiken AB, nico.signorelli@golvproffsbutiken.se

Scroll to Top