Viktig information

Annonsör: Designlight Scandinavian AB

Arbetsplats:Toffelvägen 1, 34260 Moheda

Ref.Nr: 4435985309

Sista ansökningsdag: 2021-10-24

Kontakt: Björn Pettersson

Teknisk innesäljare/Support

Vill du växa vidare på ett marknadsledande och entreprenörsdrivet företag som där kvalitet och smarta lösningar står i fokus?

Vi tror på framtiden där vi har bästa möjliga ljusutbud och en snygg design.

Med placering i Moheda behöver nu vårt erfarna och dedikerade team för Customer Service utökas. Är den personen du?

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som huvudsakligen tar ansvar för orderadministration samt support till kunder och även våra utesäljare. Jobbet medför alltså många dagliga kontakter, ofta med installatörer men även med slutkund. Med tanke på att en typisk arbetsvardag innehåller såväl teknisk support, som administration, utlovar vi varation men också utmaning: Arbetet är för dig som kan hålla många bollar i luften och som lägger stor vikt vid att ge bästa möjliga support.

Rollen är en del av avdelningen Customer Service och vi är viktiga ambassadör för såväl produkter som serviceanda. Utöver ditt huvudsakliga ansvar kan rätt person även få stötta upp med marknadsrelaterade uppgifter kopplat till hemsida och sociala medier. Detta då avdelningen även ansvarar för denna typ av marknadskommunikation.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är vitsordat duktig på kundservice och även med tekniskt kunnande. Arbetserfarenhet inom belysning eller tidigare erfarenhet av försäljning via grossistled är mediterande. Alternativt kan yrkeserfarenhet som Elektriker ses som meriterande.

I övrigt söker vi dig som har avslutad gymnasieutbildning samt relevant yrkeserfarenhet inom kundservice och/eller kundsupport/-admin.

Du behöver också ha en hög social kompetens, datorvana och ett äkta intresse för teknik.
I övrigt är samarbete och flexibilitet viktiga ledord för anställda i Designlight.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en ansvarsfylld och utvecklande karriärresa i ett spännande bolag med starkt varumärke. Anställning sker tills vidare, eventuellt med inledande Provanställning.

Sista ansökningsdatum är den 24 oktober, men skicka din ansökan så snart som möjligt då vi tillämpar löpande urval. Vi samarbetar med Human Solutions AB och kontakta gärna vårt HR-stöd vid frågor: Björn Pettersson, tfn 072-215 85 55.

Välkommen med din ansökan!

 

Designlight Scandinavian AB är ett framgångsrikt grossist- och tillverkningsföretag som har utvecklats till ett av de ledande inom LED-belysning. Genom egen produktutveckling i nära samarbete med elektriker och tillverkare har vi full kontroll på hela tillverkningsprocessen. Kvalitet och smarta lösningar för installatörer och användare är en framgångsfaktor som har fått stor uppmärksamhet i branschen. Läs gärna mer om oss på www.designlight.nu.

Scroll to Top