Viktig information

Annonsör: SGD Golvproffsbutiken

Arbetsplats:Vipans gränd 5, 541 31 Skövde

Ref.Nr: 4537116563

Sista ansökningsdag: 2022-08-14

Kontakt: Nicklas Nelson, David Sjöman

Utesäljare Skövde

Brinner du för relationsbaserad försäljning? Har du kunskap och erfarenhet från golv- eller byggbranschen? Är du driven och bra på att skapa nya och långsiktiga relationer?

Är du en kommunikativ, serviceminded och strukturerad person som tilltalas av att vara med på en spännande tillväxtresa?

Om ja, då är det dig vi letar efter till tjänsten som utesäljare hos oss på SGD i Skövde!

Vi arbetar med löpande urval, så vänta inte med din ansökan! 

Arbetsuppgifter

Som säljare hos oss arbetar du med marknadens bredaste produktportfölj och de största golvleverantörerna. Du blir ansvarig för tillväxt, utveckling och lönsamhet för din kundstock och arbetar med hela säljcykeln, inkl. offerthantering, avslut och uppföljning främst mot golv och entreprenörs sidan. Den största delen av din arbetstid kommer du att spendera ute på fältet hos och med våra kunder där du ansvarar för att vårda och vidareutveckla kundrelationer, försäljning och lönsamhet mot såväl nya som befintliga kunder.

Du ansvarar för att följa upp avtal, större offerter och kundspecifika överenskommelser.
Tjänsten utgår från Fredbergs Golvgrossist AB i Skövde alternativt hemmakontor inom distriktet, och distriktet sträcker sig inom ”gamla Skaraborg”, Värmland & Närke.

Kvalifikationer

– Arbetat med liknande arbetsuppgifter.

– Erfarenhet av uppsökande försäljning.

– Förmåga att obehindrat uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

– B-körkort bil.

– Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning gärna från golv- och/eller byggnadsbranschen.

Personliga egenskaper

Tjänsten som utesäljare hos oss passar dig som är en engagerad, driven och pålitlig. Att du är trovärdig och nyfiken är andra egenskaper du har nytta av i den här rollen där din goda kommunikationsförmåga är ett av dina viktigaste verktyg. Du är målmedveten och kommunikativ med förmåga att motivera dig själv till goda resultat. Du är bra på att skapa långsiktiga relationer och sätter kundens bästa i fokus. För att trivas med tjänsten ser vi att har hög arbetsmoral och initiativförmåga och kan hantera ett bitvis högt tempo.

Vi erbjuder

En tjänst med stort eget ansvar och många goa kollegor ifrån norr till söder hos ett starkt växande företag inom golvbranschen i Sverige. Vår breda kompetens, vår servicenivå och våra snabba leveranser är något som vi är extra stolta över och där vi ser att du blir en viktig del. Hos oss blir du en i gänget och får var med på vår utvecklingsresa. Vi ställer höga krav – men ger också mycket tillbaka. Varmt välkommen till oss!

Anställningen är en tillsvidare tjänst på heltid med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal.

SGD Sveriges Golv Distributörer är en golvgrossistkoncern med verksamhet på 16 orter i Sverige. Våra kunder representeras främst av mindre golventreprenörer och butiker. SGD har idag ca 145 anställda och är ett helägt dotterbolag till Storskogen, en koncern som består av över 220 bolag i drygt 95 affärsenheter.

VID FRÅGOR

Vänligen kontakta vår:
Försäljningschef
Nicklas Nelson
Nicklas.nelson@sgd.se
073-3282899

Platschef i Skövde

David Sjöman

david.sjoman@fredbergsgg.se

070-9667706

Scroll to Top