Viktig information

Annonsör: Electra

Arbetsplats:Trångsundsvägen 20, 392 39 Kalmar, Sverige

Ref.Nr: 4434423420

Sista ansökningsdag: 2021-10-18

Kontakt: Björn Pettersson

Utvecklare

Är du en person med brinnande intresse för programmering och webbutveckling som söker dig mot ett utvecklande och varierande jobb?

Vi erbjuder en spännande roll som utvecklare inom både front- och backend utveckling. Som Webbutvecklare hos oss kan du verkligen se resultatet och effekten som ditt arbete får.  

Här lär du känna att du gör nytta i din yrkesroll. Tillsammans skapar vi innovativa IT-lösningar som verkligen gör skillnad.

Välkommen med din ansökan!  

Arbetsuppgifter

Som utvecklare hos oss på Electra arbetar du i en bred utvecklarroll med varierande arbetsmoment inom utveckling, där du verkligen kan se den skillnad som ditt arbete gör för våra beställare. I rollen kommer du uteslutande arbeta mot Microsoftprodukter, och som en del av ett team kommer du omsätta verksamhets-behov till IT-lösningar med affärsnytta. Det är därför viktigt att du i rollen skapar förståelse för den faktiska användarnyttan, för att kunna skapa en komplett lösning.

Dina främsta arbetsområden kommer vara att jobba med:
– Webbutveckling
– Design av datamodeller
– Service och internt stöd

Vi bygger som regel våra system som en webbapplikation med C#, MVC, Javascript, Bootstrap, Entity framework och SQL server.  I största möjliga mån använder vi standardsystem såsom Umbraco och nopCommerce, men om så krävs är vi inte främmande för att arbeta med att utforma verksamhetsanpassade system. IT-avdelningen deltar ofta i företagets projekt och jobbar då agilt.”.

Kvalifikationer

För att passa in i den här rollen söker vi dig som:

– Har tidigare erfarenhet av att bygga webbappar med HTML, CSS, JavaScript och ramverk.
– Förmodligen har en adekvat utbildning inom IT – eller annan utbildning som bedöms likvärdig.
– Kan uttrycka dig obehindrat i svenska och engelska, såväl tal som skrift.
– Tidigare har arbetat i Visual studio (meriterande).

Vi lägger stort värde i att du delar vår passion och genuina intresse för utveckling och IT. Vi ser även att du är en person som strävar mot förbättring, då vi är ett bolag som ständigt utvecklar våra processer och arbetssätt. Vi vill självklart att du är en del av den processen och bidrar med din egen unika kunskap, så vi tillsammans kan skapa bästa möjliga lösningar.

Vi är en grupp om ca. 10 personer på vår IT-avdelning, god samarbetsförmåga är en viktig faktor för oss. Du är även en prestigelös, nyfiken person med stort verksamhets- och resultatfokus med viljan att lära och utvecklas.

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett expansivt företag med gott rykte och anseende. Vi drivs av en entreprenörsanda och är måna om vår personal och att ha roligt på jobbet. Vi erbjuder generösa anställningsförmåner för dig som anställd och ger viss möjlighet till flexibla arbetstider, något som underlättar livspusslet.

Tjänsten är på heltid, tillsvidareanställning med placering i Kalmar.  Självklart har vi kollektivavtal. Urval sker löpande med sista ansökningsdag 18 oktober 2021. I den här rekryteringen samarbetar vi med Human Solutions. För ytterligare frågor kontakta Björn Pettersson, 072 215 85 55, eller Sanna Thörnqvist, 073 946 15 90. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Electra grundades 1949 och med genuint småländskt affärsmannaskap har kundernas behov och marknadens utveckling alltid fått stor uppmärksamhet. Struktur, centrala leverantörsavtal, inköp och varuförsörjning, lager och logistik, tredjepartslogistik, statistik, analys, butiksdatasystem, finansiering, ekonomi och redovisning. Electra har hela infrastrukturen för att skapa konkurrenskraft och lönsamhet i en butikskedja, men också värdefull kunskap och best practice, utbildning och marknadsföring. Electra Gruppen är börsnoterade sedan 2009. Vi vill vara en bra och attraktiv arbetsgivare, det är en förutsättning för att skapa konkurrenskraft och tillväxt.
Idag ingår 145 personer i Team Electra. Vi kombinerar stort fokus med enkelhet och glädje. Vi är övertygade om att detta är en framgångsfaktor för oss i teamet.

 

Scroll to Top