OM OSS

Enkel personalchefskompetens på burk – som sätter uppdragsgivarens arbetsgivarintressen först Ja, det är detta vi brinner för. Och i detta lägger vi

Vilka är då vi?

Human Solutions AB är ett medarbetarägt HR-konsult-företag med bas i Växjö. Sedan starten 2015 har vi haft en ambition om att växa, om än med bibehållen kvalitet och hållbarhet. Idag är vi ett växande team med en stor bredd av arbetslivserfarenhet inom olika branscher. Basen i vår verksamhet är konceptet ”Personalchef på burk”. Detta utifrån bolagets ursprungsidé, att möjliggöra även för mindre och medelstora verksamheter att ha tillgång till en personlig HR-funktion. Vi såg att HR-funktionen ofta saknas i en mindre verksamhet. Men inte ens vi tror att den behövs på heltid. Åtminstone inte alltid. Under senare år har vi adderat tjänster och breddat utbudet, exempelvis via HR-relaterade punktinsatser såsom utbildning, utvecklingsinsatser och även rekryteringstjänster.

Alla som arbetar hos oss arbetar med själva ”hantverket”. Det bidrar till att vi alla är dedikerade över kärnan i verksamheten. Och det möjliggör en kostnadseffektiv verksamhet. Hos oss finns inga stabsfunktioner och överdådiga egna lokaler. Istället lägger vi fokus på våra HR-tjänster.

Och vilka är vi då som gör det. Läs lite mer i respektive personkort här nedan. Läs gärna vår Dataskyddspolicy.

Annika Ekdahl

HR-konsult/Delägare
Personalchef på burk Human Solutions, 2018 HR-manager Visma Spcs, 1997-2017. Funktionsledare personal Banverket Alvesta, 1989-1997
Filosofie kandidatexamen – Linjen för personal och arbetslivsfrågor Högskolan i Växjö. Certifierad i Cut-e personlighetstester.
Även Annika har stor erfarenhet av ledningsgruppsarbete och styrelsearbete från sina tidigare arbetsplatser. Lång erfarenhet och ett genuint engagemang för sitt arbete har dessutom gett henne utnämningar av Great Place to Work, Länsstyrelsen Kronoberg och tidningen chef för ett framgångsrikt arbete inom HR. Annikas arbetsmotto är ”Proud People Perform”!

Björn Pettersson

HR-konsult/Delägare
Personalchef, HSB 2009-2015. Rekryteringskonsult, Proffice 2007-2009. Personalchef, Astrid Lindgrens Värld 2003-2007

Personalvetare, Växjö universitetet samt Linköpings universitet. Styrelseakademien. Ett antal fördjupande utbildningar inom HR-området, till exempel certifiering i personbedömning OP

Björn har lång erfarenhet av såväl ledningsgruppsarbete som styrelsearbete och tycker att det är fantastiskt roligt att jobba med organistioners utveckling. Privat är han engagerad i organisationen Round Table och har ett passionerat fotbollshjärta som blöder för Östers IF.

Samuel Gunnarsson

HR-konsult

Human Solutions, 2019-. Svea Ekonomi 2014-2016.

Filosofie kandidatexamen, med huvudområde psykologi (Personal och arbetslivsprogrammet vid Mittuniversitet i Östersund). 

Samuel började sin resa 2018, med sommarjobb följt av praktikperiod hos Human Solutions. Efter sin examen 2019 har han varit en del av Human Solutions. Samuel har alltid haft ett brinnande intresse för att leda människor. Detta har bl. a visat sig i hans engagemang inom idrott som både tränare och spelare. 

Sanna Thörnqvist

HR-konsult

Elisabeth Dahl

HR-konsult

Sanna Thörnqvist

HR-konsult

"Personalchef på burk började hemma vid köksbordet"

Under sommaren 2015 föddes tanken kring Human Solutions och vårt koncept. Hemma vid köksbordet funderade vi kring behovet av en HR-partner med erfarenhet av såväl strategiskt personalchefsarbete, men framförallt handlingskraftig problemlösning. Just problemlösning blev det återkommande temat när vi byggde Human Solutions koncept. Vi finns huvudsakligen till för mindre och medelstora arbetsgivare som vill lösa sina personalrelaterade problem eller ännu hellre hjälpa er att förebygga att hamna i problemsituationer överhuvudtaget.

Vår målsättning

Vi beskriver hur man ska göra saker, inte bara att man ska göra det. (Och om du så önskar går vi in ”hands on” och arbetar vidare på ditt uppdrag). Du kan förvänta dig konkreta lösningar på problem och utmaningar, helst redan på förebyggande stadium. Vi sätter alltid uppdragsgivarens arbetsgivarintressen först och du kan därför förvänta dig uppbackning, fullt ut.
Scroll to Top