HR-kompetens när du behöver den!

Tänker du att en personalchef är något som bara finns på större företag? Saknar du som företagsledare och chef någon att bolla HR-frågor med? Med vårt koncept "Personalchef på burk" behöver du inte anställa en egen personalchef utan använder oss, två erfarna personalchefer, precis när du behöver. Vi hjälper dig med dina HR-frågor - stora som små!  
 

Personalchef på burk - Vad skulle du använda en personalchef till?

Vi vet att alla företag arbetar på olika sätt, har olika personalkultur och brottas med många olika frågeställningar inom HR-området. Med vår långa erfarenhet inom HR förstår vi värdet av att vara en flexibel partner och ett stabilt stöd i HR-arbetet. Därför plockar vi alltid ihop en unik "personalchefsburk" som matchar era specifika behov både vad gäller uppgifter och tidsåtgång.

Vill du veta mer om Personalchef på burk och diskutera vad du behöver för ingredienser? Kontakta oss eller läs mer om de olika tjänsterna vi kan erbjuda.
 

Kontakta oss Träffa personalcheferna

 

En del punkter tycker vi är så pass viktiga att de alltid ingår i våra samarbeten - för ert bästa!

  • Tillgänglighet via e-post och telefon, vi är ditt bollplank!

  • Regelbunden närvaro i din verksamhet, så kallad tidbank där ni också kan spara konsulttimmar

  • Mål- och handlingsplan för HR-arbetet

  • Delad dokumentyta via Sharepoint 

  • Ett dokumentarkiv för alla HR-dokument och blanketter så som antsällningsavtal, föräldraledighetsansökan, samtalsmanus för medarbetarsamtal eller mottagningsbekräftelse för medarbetares egen uppsägning

  • Rabatterat arvode om ni tillfälligt behöver utöka vår närvaro och vårt stöd

  • Bevakning av nyheter och ändrade krav på lag- och avtalsfronten

  • Högsta flexibilitet att avsluta och återuppta tjänsten, en månads uppsägningstid

  • Ansvarsförsäkring

Känner ni att det saknas något som behövs i er burk? Tveka inte att höra av dig så diskuterar vi lösningar för er.

Vad behöver en Personalchef på burk av mig?

Ge oss en kaffe, wi-fi och en pinnstol. Sedan är vi igång. Personalchef på burk bygger på prestigelöshet och anpassningsförmåga. Och vi bygger ditt HR-arbete på plats hos dig, utifrån dina premisser. Våra bilar brukar synas. Vi vill gärna parkera utanför din arbetsplats också. Enkelheten är alltså det unika med vårt koncept.

Vi tror på idén att du inte ska sitta kvar med allt HR-jobb, när vi åkt vidare. För att det ska vara möjligt behöver vi ditt förtroende och lite av din tid. Vad gäller tiden så har vi självklart möten med dig som uppdragsgivare. Men då vi värdesätter både din och vår tid ska du inte behöva känna orolig över att HR-arbetet med omständligt och resurskrävande.

En annan aspekt är att en Personalchef ofta får insyn kring det interna. Det är inget som vi kräver utan förhoppningsvis förtjänar. Att skriva sekretessåtagande är självklart. Att också i praktiken ha högsta integritet är en ren förutsättning för att vårt företag ska bli framgångsrikt. När så krävs är vi till och med så diskreta att kanske bara du känner till vårt samarbete. Även om vår största förhoppning är att få bli en i ditt team, en helt vanlig arbetskompis.