Välkommen Evelina Appelros!

Vi är glada att meddela att Evelina Appelros ansluter till vårt team som HR-konsult från augusti. Vi känner redan att vi gjort en riktig stjärnvärvning. Evelina har en meriterande och spännande yrkesbakgrund, inklusive en position som HR-chef på Getsocial, erfarenhet som restaurangchef och utbildning inom Personal- och Arbetslivsvetenskap. Detta tillsammans med en ambitiös inställning och en samsyn, kring att HR ska vara både enkelt och värdeskapande, borgar för att både vi och våra kunder kommer ha stor hjälp av Evelina. Hon är väl positionerad att fortsätta leverera den servicekvalitet våra kunder är vana vid. Och Evelina kastas rakt in ett större antal etablerade kunduppdrag. Detta då vår kollega Sanna går in i en välförtjänt föräldraledighet.

Evelina Appelros: ”Det är både ett stort ansvar och en ära att stödja Human Solutions kunder under Sannas frånvaro. Jag är ivrig att bidra till våra kunders framgång och ser fram emot nära relationer och nya utmaningar.”

Björn Pettersson: ”Vi fortsätter att få positivt gensvar kring de tjänster som vi erbjuder och levererar. Vi ligger också i startgroparna för att konceptet utvecklas vidare, exempelvis i ett projekt som omsätts i konkret kundnytta under hösten. Därtill tittar vi på tillväxtmöjligheter även geografiskt. Mitt i detta träffade vi Evelina och idag är vi stolta och förväntansfulla. Ännu en skarp HR-konsult stärker vårt lag. 

 

"Detta är Human Solutions"

LIKNADE INLÄGG

Vi har flyttat

Vår expansion fortsätter och med detta har vi växt ur våra tidigare lokaler. Den 12
LÄS MER →

Digital frukostföreläsning 15 juni

Vi fortsätter vår satsning för att fylla HR-avtalen med gott om valbart innehåll. 15 juni
LÄS MER →

Frukostmöte med fokus på föreningskänsla och prestation

Vi är glada över att summera ännu en lyckad HR-frukost och då på Visma Arena/Restaurang
LÄS MER →
Rulla till toppen