Jennie tar Human Solutions till nästa nivå

Nu kan vi äntligen presentera att vi på Human Solutions förstärker vårt team. Med på vår tillväxtresa har vi nu Jennie Ljungdahl. Jennie har jobbat med HR sedan 2004 och har lång erfarenhet både från små och stora företag, bland annat som HR-specialist och HR-chef. Hos Human Solutions kommer Jennie att jobba med HR-stöd, utbildning och rekrytering.

”Det känns jättebra, jätteroligt att få vara ute hos olika typer av företag och att få jobba med likasinnade”

Jennie har alltid varit intresserad av människor och med sin erfarenhetsbank där hon senast kommer från tillverkningsindustrin kompletterar hon vårt team perfekt. Engagemang, hjälpsamhet och just att alltid ha människan i fokus kännetecknar henne som yrkesperson. Kunskapen på kontoret blir nu ännu bredare, vilket innebär att vi kan anpassa vårt arbete ännu mer och öka vår leveransförmåga.

Utöver att arbeta med HR-stöd och utbildning kommer Jennie vara en stor del av vårt arbete med rekrytering, ett område hon själv anser är väldigt värdefullt inom alla olika typer av företag. Oavsett bransch eller tjänst är det lika viktigt att hitta rätt person och kompetens. Därför ser Jennie fram emot att vara en del av Human Solutions erbjudande, som alltid sätter kundens intressen i fokus.

”Personalen är det viktigaste ett företag har”

Inför framtiden tror Jennie att allt fler kommer att börja se HR-frågor och rekrytering som en långsiktig investering. Som många andra har hon konstaterat att det inte minst hos mindre och medelstora företag finns ett behov att kunna ställa frågor och få snabba svar. Därför ligger Human Solutions arbete och ”Personalchef på burk” väldigt rätt i tiden, en plats dit alla kan vända sig oavsett frågeställning.
”Jag gillar att Human Solutions är så pass anpassningsbara, vi finns där för kunden”
Vi är väldigt glada att ha Jennie med oss och ser fram emot att fortsätta utveckla både vår egen och våra kunders verksamhet. Redan efter en kort tid har hon tillfört massor till vårt team: energi, kunskap och en skön portion humor.

Välkommen till Human Solutions, Jennie.

Nedan finner du Jennies kontaktuppgifter.
072-978 34 64 jennie@humansolutions.se

"Detta är Human Solutions"

LIKNADE INLÄGG

Välkommen Evelina Appelros!

Vi är glada att meddela att Evelina Appelros ansluter till vårt team som HR-konsult från
LÄS MER →

Vi har flyttat

Vår expansion fortsätter och med detta har vi växt ur våra tidigare lokaler. Den 12
LÄS MER →

Digital frukostföreläsning 15 juni

Vi fortsätter vår satsning för att fylla HR-avtalen med gott om valbart innehåll. 15 juni
LÄS MER →
Rulla till toppen