”Personalcheferna på burk” välkomnar ny HR-konsult

Även under annorlunda tider har vi på Human Solutions AB lyckats få fortsatta och utökade kundförtroenden. Därför känns det bra och tryggt att nu välkomna en förstärkning i laget, Sanna Thörnqvist från Växjö.

Sannas roll blir HR-konsult och i och med det vässar vi oss ytterligare i kundlöftet att med en kostnadseffektiv, kundanpassad och flexibel affärsmodell stå för konkreta HR-lösningar på problem och utmaningar.  Tack vare förstärkningen möjliggör vi också fortsatt tillväxt och leveransförmåga gällande rekrytering.

Sanna är utbildad Personalvetare som också samlat på sig intressanta och bra yrkeserfarenheter, senast från ett duktigt bolag inom Bemanningsbranschen.  Därtill har Sanna arbetat inom servicenäringen och då med personalansvar i sin roll.

Samtidigt kommer vi under sommaren få anledning att arrangera avtackningsfika på bolaget. Detta då Jenny Skoglund tillträder som HR-ansvarig hos ett av våra kundföretag. Vi önskar Jenny lycka till med dessa utmaningar och detsamma går förstås för Sanna i sitt arbete hos oss.

"Detta är Human Solutions"

LIKNADE INLÄGG

Dags för medarbetarsamtal

Hösttid brukar oftast vara rätt tidpunkt för genomförande av medarbetarsamtal. Känner du och dina medarbetare …

LÄS MER →

Nya LAS väcker frågor – vi är bara ett samtal bort

1 oktober är strax här och just nu pratar vi ofta kring turordningsregler och annat. …

LÄS MER →

Rustade för en utmanande men kul höst!

Hösten har rivstartat för vår del. Som en naturlig följd är vi allt som oftast …

LÄS MER →
Scroll to Top