”Personalcheferna på burk” välkomnar ny HR-konsult

Även under annorlunda tider har vi på Human Solutions AB lyckats få fortsatta och utökade kundförtroenden. Därför känns det bra och tryggt att nu välkomna en förstärkning i laget, Sanna Thörnqvist från Växjö.

Sannas roll blir HR-konsult och i och med det vässar vi oss ytterligare i kundlöftet att med en kostnadseffektiv, kundanpassad och flexibel affärsmodell stå för konkreta HR-lösningar på problem och utmaningar.  Tack vare förstärkningen möjliggör vi också fortsatt tillväxt och leveransförmåga gällande rekrytering.

Sanna är utbildad Personalvetare som också samlat på sig intressanta och bra yrkeserfarenheter, senast från ett duktigt bolag inom Bemanningsbranschen.  Därtill har Sanna arbetat inom servicenäringen och då med personalansvar i sin roll.

Samtidigt kommer vi under sommaren få anledning att arrangera avtackningsfika på bolaget. Detta då Jenny Skoglund tillträder som HR-ansvarig hos ett av våra kundföretag. Vi önskar Jenny lycka till med dessa utmaningar och detsamma går förstås för Sanna i sitt arbete hos oss.

"Detta är Human Solutions"

LIKNADE INLÄGG

Stora förändringar i nya LAS

Ett nytt förslag för Lagen om anställningsskydd (LAS) är på gång och det är hög …

LÄS MER →

Läs intervjun med vår HR-student Lisa!

Lisa Bark läser sista terminen på PA-programmet på Linnéuniversitetet i Växjö. Under tio veckor gör …

LÄS MER →

Personalchef på burk serveras även i ny app-form

Vi har nu lanserat vår kundapp. Sedan 2015 är det vår grej att utföra HR-uppdrag …

LÄS MER →
Scroll to Top