”Personalcheferna på burk” välkomnar ny HR-konsult

Även under annorlunda tider har vi på Human Solutions AB lyckats få fortsatta och utökade kundförtroenden. Därför känns det bra och tryggt att nu välkomna en förstärkning i laget, Sanna Thörnqvist från Växjö.

Sannas roll blir HR-konsult och i och med det vässar vi oss ytterligare i kundlöftet att med en kostnadseffektiv, kundanpassad och flexibel affärsmodell stå för konkreta HR-lösningar på problem och utmaningar.  Tack vare förstärkningen möjliggör vi också fortsatt tillväxt och leveransförmåga gällande rekrytering.

Sanna är utbildad Personalvetare som också samlat på sig intressanta och bra yrkeserfarenheter, senast från ett duktigt bolag inom Bemanningsbranschen.  Därtill har Sanna arbetat inom servicenäringen och då med personalansvar i sin roll.

Samtidigt kommer vi under sommaren få anledning att arrangera avtackningsfika på bolaget. Detta då Jenny Skoglund tillträder som HR-ansvarig hos ett av våra kundföretag. Vi önskar Jenny lycka till med dessa utmaningar och detsamma går förstås för Sanna i sitt arbete hos oss.

"Detta är Human Solutions"

LIKNADE INLÄGG

Administratör ansluter till teamet

Som det medarbetarägda företag vi är: Sandra Olofsson har haft anledning att supporta, och även …

LÄS MER →

Jennie tar Human Solutions till nästa nivå

Nu kan vi äntligen presentera att vi på Human Solutions förstärker vårt team. Med på …

LÄS MER →

HR-frukost med STAR-tips mötte stort intresse

Med tangerat deltagarrekord blev vi den 20 maj cirka 40 personer på HR-frukost. Jättekul tycker …

LÄS MER →
Scroll to Top