Lär känna personalcheferna


Vi har lång erfarenhet av HR-arbete och olika situationer som kan uppstå när man arbetar med personalfrågor. Olika typer av förhandlingar, konflikthantering, värderingsarbete, avtalsprocesser och rekrytering - vi lovar att vi vet vad vi pratar om. Som de HR-nördar vi är ser vi dessutom till att alltid hålla oss uppdaterade på det senaste vad gäller till exempel arbetsrätt och arbetsmiljökrav.

Annika Ekdahl

Yrkeserfarenhet

Personalchef på burk Human Solutions,  2018
HR-manager Visma Spcs, 1997-2017.
Funktionsledare personal Banverket Alvesta, 1989-1997

Utbildning

Filosofie kandidatexamen – Linjen för personal och arbetslivsfrågor Högskolan i Växjö.  
Certifierad i Cut-e personlighetstester.

Övrigt

Även Annika har stor erfarenhet av ledningsgruppsarbete och styrelsearbete från sina tidigare arbetsplatser. Lång erfarenhet och ett genuint engagemang för sitt arbete har dessutom gett henne utnämningar av Great Place to Work, Länsstyrelsen Kronoberg och tidningen chef för ett framgångsrikt arbete inom HR. Annikas arbetsmotto är  "Proud People Perform"! 

Björn Petterson

Yrkeserfarenhet

Personalchef, HSB 2009-2015.
Rekryteringskonsult, Proffice 2007-2009.
Personalchef, Astrid Lindgrens Värld 2003-2007.

Utbildning

Personalvetare, Växjö universitetet samt Linköpings universitet.
Styrelseakademien.
Ett antal fördjupande utbildningar inom HR-området, till exempel certifiering i personbedömning OPQ.

Övrigt

Björn har lång erfarenhet av såväl ledningsgruppsarbete som styrelsearbete och tycker att det är fantastiskt roligt att jobba med organistioners utveckling. Privat är han engagerad i organisationen Round Table och har ett passionerat fotbollshjärta som blöder för Östers IF.

Personalchef på burk började hemma vid köksbordet


Under sommaren 2015 föddes tanken kring Human Solutions och vårt koncept. Hemma vid köksbordet funderade vi kring behovet av en HR-partner med erfarenhet av såväl strategiskt personalchefsarbete, men framförallt handlingskraftig problemlösning. Just problemlösning blev det återkommande temat när vi byggde Human Solutions koncept. Vi finns huvudsakligen till för mindre och medelstora arbetsgivare som vill lösa sina personalrelaterade problem eller ännu hellre hjälpa er att förebygga att hamna i problemsituationer överhuvudtaget.

Vår målsättning
HR-konsulten som "spelar bollen på marken". Jordnära, prisvärt och trovärdigt. 

För företag och entreprenörer som vill framåt och utvecklas. För en sund personalpolitik och fokus på konkret problemlösning.

En affärsmodell som sticker ut och som är anpassad efter varje kunds behov. 


Välkommen till en förutsättningslös diskussion om hur vi kan hjälpa er. Varför inte vid köksbordet där vår resa tog sin början?


Läs gärna vår Dataskyddspolicy.